Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Лесен ритуал за късмет с огледало

Лесен ритуал за късмет с огледало

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k249
Лесен ритуал за късмет с огледало

Огледалото винаги се е считало за необикновен предмет. Още преди векове предшествениците ни са смятали, че то е заредено със специална енергия и дори се явява портал между различни светове. Неслучайно огледалата участват в ритуали по предсказване на бъдещето и викане на духове.

Разбира се, дори и да не се изживявате като ловци на призраци и медиуми, задължително трябва да имате минимум едно огледало в дома си, категорични са специалистите по парапсихология.

Те изтъкват, че оглеждането в огледалото поне веднъж на ден е важен ритуал, който ни помага да се заредим с нови сили и да останем верни на себе си.

Ето и една примерна практика с огледало, която можете да спазвате, за да се чувствате отпочинали и да ви върви денят по вода:

След като се събудите сутрин, измийте очите си дванадесет пъти и се погледнете в огледалото. Усмихнете се и кажете, че се обичате. Обещайте си на глас, че денят ви ще бъде положителен, щастлив и хармоничен, след което преминете към следващите дейности.

Лесен ритуал за късмет

Бъдете уверени в това, което казвате, и никога не поставяйте думите си под съмнение. Така ще начертаете сами своя късметлийски път.

Има и още нещо, което трябва да знаете за огледалото. Колкото по-голямо е то, толкова по-добре. Според едно старо поверие, ако човек не може да огледа дадена част от тялото си в магическия предмет, има опасност точно тя да е засегната от заболяване.

Когато се вглеждате в огледало, никога не изричайте на ум или на глас лоши думи. Огледалото има способността да попива негативните емоции и да ги връща обратно при вас. Избягвайте и да се оглеждате прекалено дълго в него.

Ако това стане, то ще започне да дърпа от енергията ви, а не да ви дава такава. Почиствайте огледалата в дома си редовно. По този начин очиствате и негативните вибрации, които те улавят.

Вижте още:

- Правете това в първите 12 дни след рождения си ден за късмет;

- Ритуали със захар за късмет и благополучие

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest