Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако сънувате, че рисувате

Какво означава, ако сънувате, че рисувате

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k256
Какво означава, ако сънувате, че рисувате

Когато животът ни е много динамичен, напрегнат и ограничен откъм свободно време, нашето подсъзнание се опитва да ни даде определени сигнали.

Това са не толкова явни знаци, чрез които вътрешният ни глас цели да ни предупреди за определена опасност или нещо друго, непонятно за нас.

Често пъти подобно предупреждение идва чрез сънищата, а неясните образи, които виждаме в тях, са сигналите на подсъзнанието ни.

Рисуването в съновиденията също е елемент, който може да разкрие нашите неосъзнати преживявания, потиснати емоции, копнежи, мечти, идеали.

Ето и за какво подсказват сюжетите в съня, свързани с рисуване, оцветяване, скициране, според психолозите и специалистите по тълкуване на съновидения.

Рисуването с ярки цветове показва вашия копнеж към по-силни емоции. Подобен сън разкрива, че не се чувствате доволни от отношенията си с хората. Може би романтичната ви връзка не е изчерпана вече или пък контактите ви с вашите родители са непълноценни.

Сънувате, че рисувате

Ако рисувате с тъмни бои, вероятно се намирате в период на депресия или пък се чувствате притиснати от някакви обстоятелства. Със сигурност животът ви не се стича по начина, който сте планирали.

Присъни ли ви се, че рисувате романтични пейзажи, високи сгради или красиви животни, предстоят ви положителни промени. Ще израснете духовно или просто ще успеете да поправите грешки от миналото си.

Ако рисувате автопортрет, значи, че сте се възгордели. Ако пък портретът е на друг човек, вероятно той е започнал да играе много важна роля в живота ви.

Рисуване насън

Скицирането с молив насън, показва, че имате недовършени дела, за които се притеснявате подсъзнателно.

Ако в съня си се видите да рисувате върху дърво, имате нужда да подобрите взаимоотношенията си със своите родственици. Възможно е напоследък да сте загубили връзката си.

С четка рисувате ли в съня си, очаквайте в живота ви да се появи нов партньор, съмишленик или приятел, който да ви подкрепя в делата и към когото да изпитвате топли чувства.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest