Избери цвете! Виж какъв си в любовта
Pick a Flower! Find out What you`re Like in Love
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Избери цвете! Виж какъв си в любовта

Избери цвете! Виж какъв си в любовта

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k464
1 от 4 Снимки
Избери цвете! Виж какъв си в любовта
Снимка: YouTube

Цвете А


Вие сте от хората, които по-трудно общуват. Именно затова не бързате да влизате в интимни отношения, а изчаквате да срещнете специален човек. Тогава се раздавате в любовта и се чувствате безкрайно щастливи. Ваш голям проблем обаче е, че никога не можете да се доверите напълно на половинката си и тя го усеща. Освен това трудно прощавате. Ето защо връзката ви може да започне много добре, но да приключи с гръм и трясък от нищото.
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Любовта е най-мощната сила в човешкия живот и най-голямата радост за всеки. Неслучайно великият Шекспир е каза: Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.

Понякога обаче, намирайки любовта, започваме да я приемаме като даденост и пренебрегваме човека до себе си. В такъв момент е нужно нещо да ни опомни и да ни даде реална представа за състоянието на нашата връзка.

Именно това можете да разберете с нашия лесен и пъстър психологически тест. За да го направите, е необходимост само да разгледате четирите цветя и да посочите към кое от тях първо ще се насочи пеперудата.

След това погледнете в нашата галерия какво послание се крие зад всяко цвете. Така ще научите повече за себе си, за поведението си в любовта, както и за развоя на партньорството ви. Може да се наложи да промените възгледите си, ако искате да запазите човека до себе си по-дълго.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати