Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънуване»Това са 7-те причини, заради които сънувате бившата си половинка

Това са 7-те причини, заради които сънувате бившата си половинка

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
3 от 7 Снимки

3. Самотни сте


Най-често хората сънуват бившата си половинка, защото са самотни. Нормално е да се чувствате така след една романтична връзка, а чрез тези сънища подсъзнанието ви се опитва отново да ви зарадва. Може да се самосъжалявате, а може и да приемете свободата си, като пробвате всичко онова, което не сте можели като обвързани.

Ако ви се случва да сънувате бившата си половинка, дори и да сте се разделили преди няколко години, задължително разгледайте нашата галерия, защото тя посочва причините за тези сънища.

Възможно е сънищата да се развиват на необичайни места или пък да ви напомнят някои стари събития. И в двата случая тези сънища са неприятни и могат да бъдат оприличени на кошмари, които ви пречат да забравите миналото.

Тези сънища ще спрат единствено когато осъзнаете причините, заради които ги сънувате. Едва когато сте наясно с корена на проблема и го отработите, ще може да загърбите старата любов и отворите нова страница в живота си.

Може да сънувате бившия си партньор не само защото ви липсва и все още имате чувства към него, а и заради ред други причини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати