Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънуване»Това са 7-те причини, заради които сънувате бившата си половинка

Това са 7-те причини, заради които сънувате бившата си половинка

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 7 Снимки

2. Страхувате се, че няма да намерите по-добър


Може да сънувате бившия си не само защото все още имате чувства към него, а и защото подсъзнателно вярвате, че няма да намерите по-добър от него. Време е да се изправите срещу големите си страхове и да си признаете, че сте се разделили не защото сте били щастливи, а напротив – защото сте били нещастни. Забравете за предразсъдъците и започнете сами да търсите щастието си.

Ако ви се случва да сънувате бившата си половинка, дори и да сте се разделили преди няколко години, задължително разгледайте нашата галерия, защото тя посочва причините за тези сънища.

Възможно е сънищата да се развиват на необичайни места или пък да ви напомнят някои стари събития. И в двата случая тези сънища са неприятни и могат да бъдат оприличени на кошмари, които ви пречат да забравите миналото.

Тези сънища ще спрат единствено когато осъзнаете причините, заради които ги сънувате. Едва когато сте наясно с корена на проблема и го отработите, ще може да загърбите старата любов и отворите нова страница в живота си.

Може да сънувате бившия си партньор не само защото ви липсва и все още имате чувства към него, а и заради ред други причини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати