Трябва ли да се плашим от сънищата за гробище?
Shoulder We be Afraid of Dreams about Graveyards?
Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Трябва ли да се плашим от сънищата за гробище?

Трябва ли да се плашим от сънищата за гробище?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k248
Трябва ли да се плашим от сънищата за гробище?

Гробището обикновено не се свързва с приятни емоции, а повече с мъка, сълзи и страх. Затова е нормално, когато ни се присънят гробове, да изпадаме в паника и да се притесняваме. Но невинаги сънищата за гробище носят негативни послания. Всъщност често са предвестник на положителни събития. Ето и как се тълкуват според различните тълкуватели на сънища и народни съновници.

Сънят, в които се появява гробище, се считат като знак за приближаващо благополучие. Нещо, към което се стремите, скоро ще се сбъдне.

Ако в съня си се намирате на познато селско гробище, вероятно скоро ще видите свой близък или ще получите добра вест от него. Възможно е и да се върнете към предишна любов или да стоплите охладнели отношения с роднини. Същият сън може да е и знак, че ще се преместите в дом, в който сте обитавали преди.

Съновидения, в което присъства редица от гробове, е повод по-скоро за притеснение. Подобен елемент обикновено е знак, че ще имате трудности в реалния живот. Вероятно ще се окажете в задънена улица и ще имате нужда от чужда помощ.

Гробището в съня може да се разглежда и като признак, че изживявате голяма мъка, която таите дълбоко в себе си. Споделете я с някого, за да ви олекне най-после.

Ако в реалния живот се борите усилено за някаква цел и ви се присъни гробище без особена причина, сънят предсказва, че ще постигнете намеренията си.

Видите ли насън починал ваш близък да излиза от гроба си, сънят е знак, че този човек ви пази от беди. Същото съновидение може да подсказва, че трябва да отворите очите си за някаква истина.

Ако ви се присъни мъртвец в гроб, пригответе се да научите голяма тайна. Не е задължително тя да е страшна.

Отворен гроб видите ли в съня си, отнасяйте се по-отговорно към своето здраве и си почивайте повече. Сънят сочи, че ви грози болест.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest