Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си

Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k254
10 от 11 Снимки

Карта 10


Не се опитвайте да обсебвате своите близки, приятели, интимни партньори. Позволете им да водят самостоятелен живот. Свободата, доверието, обичта – това са най-големите подаръци, които можете да им дадете.

Хората рядко живеят в настоящето. Те или си мислят непрекъснато за миналото, или се питат какво ще им се случи в бъдещето. А опитвайки се да узнаят какво им предстои, проверяват хороскопа си, посещават гадателки и си служат с ритуали като хвърляне на боб, гледане на кафе, гледане с чай.

Хвърлянето на карти Таро също е много популярна техника за предсказване на бъдещето, но и тя изисква определени познания, които не всеки има. А и не всеки може веднага да се сдобие с такива карти. Затова пък ние сега ви предлагаме лесен начин да разберете какво трябва да предприемете в бъдеще, за да сте по-щастливи.

За целта трябва само да разгледате дванадесетте карти от изображението горе и да си изберете една от тях. Запомнете нейното число и проверете в галерията ни какво символизира съответната карта. Вслушайте се в съветите, които тя ще ви даде, и привлечете късмета на своя страна!

Карта 12

Дори и най-лошото на пръв поглед събитие може да има някакви позитивни страни за вас. Всичко зависи от това какво значение ще му придадете. Опитайте се да извличате най-позитивното на всяка ситуация и да гледате само с усмивка на живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати