Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Живот след смъртта»Прераждане има и едно обикновено дете го доказа!

Прераждане има и едно обикновено дете го доказа!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k247
Прераждане
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Въображението на малчуганите е безгранично, ето защо когато дечица разказват на родителите си за вещици, духове, въображаеми приятели и други мистични явления, на думите им обикновено не се гледа сериозно. Но когато едно момченце разказа за предишния си живот и подкрепи историите си с доказателства, светът наистина остава впечатлен от него.

Всичко започва, когато дете от сирийско селце се ражда с родилно петно на главата. В неговата култура това е знак, че е загинало от удар в минал живот. Тази теория се потвърждава и когато детето е едва на 3 годинки.

Още в тази крехка възраст то твърди, че си спомня за свой предишен живот и обстоятелствата, при които тогавашното му тяло е било умъртвено. Но страховитите признания на малчугана не спират дотук.

Той показва мястото, на което е скрито оръжието от убийството му и дори помага да открият предишното му тяло. Най-феноменалното е, че изрича точното име на човека, който е отнел живота му.

В началото предполагаемият убиец не желае да признае вината си, но след като оръжието на престъплението е намерено и случаят започва да се разнищва, той все пак потвърждава версията на детето. Така най-сетне е наказан за злодеянието, а момченцето се успокоява.

Минали животи

Този уникален случай е разказан от д-р Трудз Хардо, който се интересува много от преражданията и историите, свързани с тях. В свои разработки немският специалист споделя и за други подобни случки, които са доказателство, че преражданията съществуват наистина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest