Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Конспиративни Теории»Плашещо създание се появи на снимка в Google Street View

Плашещо създание се появи на снимка в Google Street View

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k248
Призрак
Снимка: Google maps

Снимка на странно създание със страховита външност и плашещ външен вид се появи във виртуалното пространство. Този път обаче изображението не беше част от манипулирана снимка, споделена в социалните мрежи, а от кадри на приложението Google Street View, което ни дава възможност да разглеждаме различни части на света.

Въпросната снимка е от град Нанси, Франция. На нея се вижда част от жилище, и по-точно неговата тераса. Там има велосипед и някакво странно създание, което трудно може да бъде разгадано. Именно това предизвика вълнение сред милиони хора.

Въпросната твар изглежда като изключително слаб мъж с тъмна кожа, огромна глава, дълга коса и големи блестящи очи. Съществото сякаш се взира в камерата и се опитва да даде някакво послание на хората.

След като снимката на загадъчното създание се появиха в интернет, тя предизвика разпалени дискусии. Някои предположиха, че това е зомби, извънземно или някакъв опасен призрак.

Други се опитаха да дадат по-логично обяснение на загадката, като предположиха, че това може да е фигура, предназначена за някакъв религиозен ритуал или по-ексцентрично произведение на изкуството.

Трети пък допуснаха, че става дума за статуя, която обитателите на заснетия дом са поставили на терасата, за да плашат хора, които биха пожелали да оберат жилището им.

Без значение каква точно е истината в случая, факт е, че мистериозното създание или фигура предизвика тревога у много интернет потребителите. След като те сигнализирали в Google Street View, че изображението ги притеснява, от администрацията се погрижили да замажат плашещия образ от фотографията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest