Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на Природата»Дърветата с вълшебни сили

Дърветата с вълшебни сили

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k254
3 от 5 Снимки

3. Бук


Казват, че ако всеки ден посещавате бук за поне петнадесет минути, говорите му и се отнасяте нежно към него, ще се отървете от мигрена, депресия, страх, липса на тонус. Ако често страдате от главоболие, непременно опитайте този вариант за елиминиране на неразположението.

Дърветата са верни приятели на човека, откакто свят светува. С короната си те ни осигуряват дебела сянка в горещите дни, но не само в това се изчерпват техните незаменими качества.

Още древните ни предци са знаели, че тези мощни растения могат да ни защитят от зли сили, да ни помогнат да се справим с душевни терзания, за излекуват тежки заболявания и да ни насочат към най-правилно решение, когато се намираме на кръстопът.

Затова те често са се разхождали в сред тях и им доверявали тайните си. Днес съвременните хора продължават да търсят усамотение сред природата, но сякаш единствено за да избягат от шума и стреса на големия град.

Трябва да знаем обаче, че дърветата, съставящи красивите гледки, които ни зареждащ с положителни емоции, са много повече от предмети. Според някои възрастни знахари те имат вълшебни свойства, които не бива да се подценяват. Вижте в галерията ни кои могат да са вашите най-ценни помощници в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати