sanovnik.bg»Статии»Сънища»Факти за сънищата»Пианистка вижда древни съкровища насън

Пианистка вижда древни съкровища насън

Пианистка вижда древни съкровища насън

37-годишната полска пианистка Малгожата Едрусик придобила пророческа дарба след автомобилна катастрофа.

В сънищата си тя започнала да вижда местонахожденията на повечето съкровища от Древния свят - легендарната библиотека на Иван Грозни, саркофага на Александър Македонски, местонахождението на кехлибарената стая, камъка, наречен "Пъпът на земята", който се приема за ключ към подземните галерии на цялото плато Гиза. В него са кодирани най-важните светини на египетската цивилизация.

Полякинята се записала за туристическа обиколка на Египет с намерението да провери достоверността на сънищата си.

По време на една от екскурзиите, тя незабелязано се отделила от групата и поела в посока, известна само на нея. След време спряла и започнала да копае в пясъка.

Пианистка вижда древни съкровища насън

"Камъкът беше точно такъв, какъвто го видях в съня си. Изобщо не се учудих, приела съм, че сънищата ми са реални. Камъкът съдържа печата на небето и земята. В центъра има кръг - небесен стълб, оста на света. Показах на египетски чиновник тунела към ковчега на боз Озирис. Предложих му да извършат археологически разкопки. Не приеха молбата ми да бъда включена като като консултант в научната група. Оставих камъка на мястото, където го бях намерила", разказва пианистката.

В Полша госпожа Ендрусик се ползва с определено внимание. Сънят й за мястото на закопаните съкровища от полски аристократи, бягащи от съветска окупация, предизвикал сериозе интерес от "анонимни поляци", готови да финансират експедицията.

За тяхно съжаление съкровището е заровено около украинския град Лвов, а местните власти не желаят да дадат разрешение за провеждането на разкопките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest