Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вселената чува желанията ни

Вселената чува желанията ни

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Вселената чува желанията ни
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Замислете се колко често желанията ви стават реалност. За изпълнението им е отговорна Вселената, която приема нашите емоции за молба.

Нашите мисли са живи, Вселената ги фиксира и изпълнява енергийни импулси, които са й изпратени. Там е работата обаче, че Вселената не разбира понятия като „да” или „не”, не различава какво е страх и радост.

За нея всичко зависи от това какво количество енергия сме вложили в нашата мисъл. Понякога мислим за нещо и се плашим много.

Страхът е толкова силен и е породил такъв мощен изблик на енергия от наша страна, че Вселената го разпознава като молба, която трябва на всяка цена да бъде изпълнена.

Всеки от нас сам може да настрои руслото, по което ще протече животът му. Ако по цял ден си повтаряме, че времената са тежки, няма да си намерим добра работа и няма как да спечелим пари, то това ще се сбъдне.

Вселената прави за нас това, което й поръчаме – а именно тежко време, трудности в намирането на работа, невъзможност да се купи ново жилище, трудности в печеленото на пари.

Ако пък насочите мислите си в позитивна насока, ще видите как ще ви потръгне във всичко. За да се отблагодарите на Вселената за сбъдването на желанията ви, трябва да обичате някого.

Ако няма кого да обичате, вземете едно камъче, което дръжте в джоба си и често му благодарете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
56
49
38
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Ivan Todorov
Ivan Todorov
07.03.2020 11:25
Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - Вече има жертви и в България!!!
Малко информация за Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)) - чуване на гласове

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K))
На повечето от мишените се използва технология наречена „глас в мозъка”.
Тя представлява предаване на гласове (влияещи на съзнанието) или сублиминални (тихи) съобщения, които не се чуват (влияещи на подсъзнанието) директно в слуховия център на мозъка.
Никой, освен мишената не може да ги чуе. Целта им е да контролират мишената, като се използват заплахи, викове, заповеди, различни видове гласове и внушения.
Апаратът излъчва ултракъси УКВ вълни, които проникват през черепа в мозъчната кора и се превръщат в звуци. Схема на тази технология, съществувала още през 1975 г. е изложена тук:
Патент за устройство V2KДемонстрация на устройството можете да видите в това видеоОтварям този пост за хората, който се жертви на този вид тормоз. Ако може нека да споделят какво са преживяли и как са успели да си намерят решение на проблема. Аз имам информация за една група от гр. Пловдив зад х-л Лайпциг на улица Филип Македонски организатора на тази група е с прякор "Черния" но нямам повече информация за него. От този човек вече има пострадали доста хора. Ако някой има информация за други такива лица или има информация как може да се предпазим от този вид атаки нека да пише.

Тази дидективска агенция вече е решавала такакъв случий
0
0
плами
плами
12.02.2016 20:00
Тогава защо като си кажа:никога няма да имам или да стане нещо хубаво при мен,то става точно онратното на това което съм казала...?
1
0
borislav
borislav
12.02.2016 21:17
Явно все още имаш съмнения в това което искаш и това което можеш да постигнеш. Трябва да вярваш истински в желанията си , но те да са в рамките на постижимите за теб граници. Не си пожелавай пари, а възможност за по добра работа, не търси отговори на проблемите ти ,а премахни лошите навици в теб. Напиши си на лист желанията и преспи с него под възглавницата няколко нощи, и си записвай успехите и хубавите моменти.Забрави за негативното настроение . И помни, че след като едни са постигнали това което искаш, то и ти можеш. Успех.
6
0
Диди
Диди
08.08.2015 20:54
И аз съм съгласна.Вярно е,че Вселената изпълнява желания,получава се наистина.Трябва да сте мотивиран,да вярвате искрено и да следвате целите си.Пробвайте и ще се изненадате!
12
0
borislav
borislav
25.09.2014 10:35
напълно сам съгласен.от момента в който почнах да вярвам в силата на мисълта усетих как нещата около мен се подреждат точно както ги желая.да става бавно и се иска постоянство и търпение.бъдете винаги позитивни и се радвайте на малкото което имате но не спирайте да искате и по доброто за вас.
22
2
Иана
Иана
10.03.2014 10:15
С това съм съгласна. макар че е доста трудно да се настоиш с позитивна мисъл в тежък за теб период. Но когато започнеш да си представяш нещата, както искаш да станат, някаква сила като че ли започва да ти помага да се сбъднат. трябва само воля и търпение. И разбира се действие при всяка неочаквана възможност:)
20
1
фито
фито
04.09.2013 16:14
и аз вярвам в това за желанията от вселената от собствен опит
17
0
maximiliana
maximiliana
18.05.2013 20:21
много е тъжно това.ако нямате кого да обичате.
3
2
тайната
тайната
05.05.2013 16:01
За всички който четат това .Има един филм,,тайната".В него се говори точно за това .Ако искате можете да го гледате в интернет.
7
0
Theplayer
Theplayer
24.06.2014 12:05
Това както казват във филма е вечната тайна.Стига да се засредоточиш може да получиш всичко.И най-големите неща.
3
0