Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»В живота си срещаме 4 типа сродни души

В живота си срещаме 4 типа сродни души

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
3 от 4 Снимки

3. Кармичните сродни души


Срещата с тези сродни души е истинско изпитание. Те се появяват в живота ни, за да ни научат на нещо конкретно. Въпреки че всеки иска да се радва на безоблачно щастие, истината е, че не може да вървим напред, без да усвояваме уроци по пътя, а кармичните сродни души ни показват сферите, в които трябва да започнем от нулата;

Сродната душа е духовна половинка, която се появява в живота ни, за да ни учи. Много хора погрешно определят сродната душа като човека, в когото ще са влюбени цял живот, а той може да е лице, което ги наранява, за да им даде ценен урок.

Тези духовни партньори, които съпровождат житейския ни път, винаги се появяват в точния момент. Но ако очаквате предимно романтика, може да останете много разочаровани.

Сродната душа винаги носи със себе си конкретен урок, за който е дошло време да усвоите. Важно е да разберете информацията, с която идва при вас, за да се освободите от старите предразсъдъци и навици.

Може да срещнем четири типа сродни души, към които трябва да отворим ума си, дори и урокът, с който идват, да е неприятен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати