sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Долините на смъртта – площадки на извънземни?

Долините на смъртта – площадки на извънземни?

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Долините на смъртта – площадки на извънземни?
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Местата със смъртоносни имена всъщност са аномални зони, убедени са учени от калифорнийския университет. Според някои хипотези там има площадки за кацане на извънземни кораби.

В Кроноцкия резерват, разположен на територията на Камчатка, всяка година в определено време на годината измират стотици животни и птици.

Всички загинали създания са си отишли от този свят заради внезапна парализа на дихателните органи. Този резерват е получил името долината на белите кости, защото навсякъде са пръснати кости на умрели животни.

В Якутия съществува долина на смъртта, където изпод ледовете се показват странни метални сфери. Който прекара нощта в близост до такава сфера, винаги завършва земния си път с внезапна смърт.

Долината на смъртта в Калифорния пък плаши хората с горещината си. В долината са разхвърляни много камъни, които се преместват сами.

Синият камък, прочут в цяла Русия, се намира близо до село Городище. В него, според легендите, живее дух, който изпълнява желания.

Преди години свещеници го заровили, защото според тях сатаната се бил вселил с камъка. Постепенно камъкът се освободил от прегръдката на земните пластове и се показал над повърхността.

Долините на смъртта – площадки на извънземни?

Свещениците го хвърлили в средата на дълбоко езеро. Той постоянно се премествал, докато не излязъл на брега. Някои учени смятат, че тези камъни се преместват, когато наблизо кацне някой извънземен кораб.

А сферите в Якутия, сповед една от версиите, са стари части от извънземни кораби, които са претърпели ремонти на Земята.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
загадъчната
загадъчната
08.09.2015 08:15
Може да има друго обяснение.Що трябва да замесваме извънземните във всички загадки които стават по света
1
1
Simeonka
Simeonka
24.05.2012 21:59
вярвам
3
1