Сънища за насилие над близки
Dreams of Violence Against Relatives
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за насилие над близки

Сънища за насилие над близки

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Насилие

Ако в съня ви близките ви хора стават жертва на насилие, това означава, че животът ви коренно ще се промени. Всичко зависи от това какво точно се случва във вашия сън.

Ако сънувате, че непознати пребиват ваш близък, това означава, че в скоро време ще получите повишение или внезапно ще се сдобиете с пари от неочаквано наследство.

Ако познат или приятел бие човек, който е ваш роднина, сънят ви предрича, че отношенията ви с близки ваши хора в най-скоро време ще се влошат и ще бъде много трудно и дори невъзможно да сте отново близки както преди.

Ако в съня ви вие биете някой ваш близък, това означава, че ви очаква преместване на друго място - в друг град или дори в друга държава. Това преместване ще е свързано с работата ви.

Сънища

Ако в съня ви пострадалите са ваши братя или сестри, сънят вещае, че в най-скоро време вие ще трябва да разчитате на помощта им, защото се задават трудни моменти във финансово отношение за вас.

Ако жертвите на насилие са ваши майка, баща, баба или дядо, това означава, че в най-скоро време някой от тях ще промени коренно отношението си към вас, независимо в каква посока.

Ако насън виждате, как някой оказва физическо насилие над ваш роднина, когото не сте виждали много отдавна, това е знак, че трябва в най-скоро време да го посетите. Колкото и да не вярвате, очаква ви работа, свързана точно с този човек, въпреки че не сте се виждали може би от години.

Ако жертва на насилие във вашия сън стане ваш братовчед или братовчедка, това означава, че ви предстои дълго пътуване и срещи с непознати хора, които ще променят живота ви.

Ако в съня ви някой бие вашите леля, чичо, вуйчо или вуйна, това означава, че ще ви се наложи да живеете за няколко месеца с някой от по-далечните ви роднини.

Ако във вашия сън виждате, как близките ви са пребивани, но успяват сами да се справят с побойника, това означава, че много скоро трябва да очаквате повишение в службата или поемане на нови сериозни ангажименти, които ще ви донесат солидни финансови постъпления.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest