Какво трябва да очакват зодиите през седмицата
What the Zodiac Signs Should Expect This Week
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Какво трябва да очакват зодиите през седмицата

Какво трябва да очакват зодиите през седмицата

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k720
Седмичиен хроскоп
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

От този понеделник планетата на агресиите и амбициите - Марс, ще влезе в Риби и ще бъде активна във водния знак до 20 февруари. Квадрат между Сатурн и Марс ще ни подстрекава към нарушаване на закона.

Овен – Ще бъдете по-пасивни и смирени

През тази седмица войнственото у вас ще се смири, защото вашата планета-управител преминава в по-спокойните Риби. През този период ще бъдете по-пасивни, а вашите сънища – по-ярки и дори пророчески. В средата на седмицата заради квадрата между Марс и Сатурн са възможни проблеми с администрацията и чиновници. През почивните дни е препоръчително да пътувате повече.

Марс

Телец – В работата получавате помощ и подкрепа

Заради съвпад между Венера и Меркурий в началото на тази седмица е възможно да срещнете човек, с когото имате еднакви интереси. Можете да сте сигурни, че в работата ще получите нужната подкрепа и помощ. Лесно ще общувате с колегите и е възможно да завържете нови приятелства до 18 януари.

Близнаци – Предстои седмица на любов

През тази седмица може да започнете нов любовен романс, тъй като вашата планета-управител - Меркурий, образува благоприятен аспект с Венера. Връзката ще бъде трайна и ако досега сте имали някакви съмнения относно обекта на вашите интереси, през седмицата ще ги разсеете напълно. Преминаването на Марс в Риби ще се отрази на вашата кариера, като трябва да сте подготвени за по-силна конкуренция през този период.

Рак – Ще търсите разнообразие

Марс навлиза в сродния ви знак Риби този понеделник и това ще ви накара да мислите повече за пътешествия. Опитайте да се разсеете дори с кратка почивка тази седмица. В дните до 18 януари ще се стремите към повече разнообразие в любовния живот, но половинката ви няма да отговори на очакванията ви.

Лъв – Очакват ви финансови проблеми

През тази седмица е възможно да се появяват проблеми с кредити и други заеми. За да се справите с напрегнатата обстановка на финансовите си дела, ще трябва да потърсите помощта на близките си хора. Трябва да бъдете по-гъвкави и да търсите различни варианти за справяне с проблемите.

Везни

Дева – Подгответе се за конфликти в семейството

Докато Марс е в Риби ще имате силното желание да се съревновавате с околните и най-вече – с романтичния ви партньор. Очаквайте големи конфликти през седмицата в семейната среда, където по-възрастен човек ще иницира скандали. Ако бъдете по-дипломатични, ще се справите лесно с неприятностите.

Везни – Очаквайте похвали и критики

В началото на седмицата Луната е във вашия знак, заради което ще получавате както похвали, така и големи критики. Не е препоръчително да внасяте драми в работната среда. Заради благоприятния аспект между Венера и Меркурий необвързаните от зодията ще се забавляват с леки флиртове.

Скорпион – Бъдете дискретни тази седмица

Преминаването на Марс в Риби ще ви направи по-активни и енергични до 20 февруари. Ще се радвате на добри резултати, ако си поставите ясни цели. В делата си трябва да бъдете дискретни и да не обсъждате плановете си, освен с най-близките си хора. Необвързаните е възможно да срещната подходяща половинка през тази седмица.

Стрелец – Подходящ период за ремонти у дома

Заради движението на Марс ще имате силно желание за промени до 20 февруари. Енергията на планетите ще ви помогне, ако решите да правите ремонти в дома си. Съвпад между Луната и Сатурн в края на седмицата ви съветва да бъдете коректни и да спазите обещанията, които сте дали на близки хора.

Козирог – Насочете се към целите си

През тази седмица очаквайте новини от близък човек, който живее далеч от вас. От вас се изисква да запазите спокойствие, тъй като напрегнатите аспекти между планетите могат да провокират напрежение в любовната ви връзка. Ако имате планове, които чакат реализацията си, сега е моментът да се насочите към тях, тъй като ще имате достатъчно енергия, за да осъществите целите си.

Риби

Водолей – Весело настроение и хубави новини през седмицата

През цялата седмица ще сте с весело и приповдигнато настроение. При някои представители на зодията обаче могат да се появяват разминаванията в уговорките със стари приятели. В дните до 18 януари може да очаквате хубави новини за проекти, които сте стартирали преди време.

Риби – Ставате амбициозни и предприемчиви

От тази седмица до 20 февруари присъствието на Марс във вашия знак ще наруши спокойния ритъм на ежедневието ви. Енергията на Червената планета обаче ще ви направи по-амбициозни и предприемчиви, така че смело да отстоявате идеите си. Очаквайте подкрепа в задачите, с които сте се захванали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest