sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Съпругата на Хитлер е била еврейка

Съпругата на Хитлер е била еврейка

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k961
Хитлер

Уникално ДНК изследване доказва, че съпругата на Адолф Хитлер – Ева Браун, е била еврейка. За да се потвърди еврейският ѝ произход, ще бъде направено и ДНК изследване на нейните живи наследници.

За да докажат своите предположения, учените са изследвали косми на Ева Браун от четка за коса, намерена във вилата в Бергхоф, където тя и Адолф Хитлер са прекарвали голяма част от времето си през Втората световна война.

Резултатите показали, че законната съпруга на Хитлер принадлежи към евреите ашкенази, които приели католицизма в началото на XIX век. Популацията им съставя 80% от еврейската общност на миналия век.

Това е вълнуващо откритие. Никога не съм мечтал да получа толкова необичаен резултат - коментира Марк Еванс, който е водещ на предаването ДНК от известни мъртъвци.

За да бъде доказано с категоричност, че Ева Браун е била еврейка, ще бъде направен и ДНК тест на нейните живи наследници.

Ева Браун

Фактът, че съпругата на Хитлер е била еврейка заинтригува и британски режисьори, които искат да заснемат филм за човека-виновник за най-големия геноцид на еврейската общност.

По нареждане на Хитлер в концентрационните лагери са избите милиони евреи. Той е водил и открита антиеврейска политика, а след години се оказва, че е избрал за съпруга жена именно от тази нация.

Ева Браун е била дългогодишна любовница на Адолф Хитлер. Двамата сключват брак на 29 април 1945 година точно преди да се самоубият в бункера на фюрера в Берлин.

Ева Браун идеално се вписвала в модела на перфектната арийска жена – била бяла, висока и руса. Връзката им обаче е пазена в тайна, тъй като за пропагандата Хитлер е трябвало да остане свободен мъж – обвързан единствено с идеологията и нацията.

Ева е представяна като секретарка на фюрера и част от неговото най-близко обкръжение. Двамата се запознават през зимата на 1931 година, когато тя е само на 20 година, а Хитлер – на 43 години.

Най-известната любовница на Адолф Хитлер е била толкова влюбена, че щом останела без вест от него в продължение на няколко дни, правела опит за самоубийство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ева
ева
10.08.2015 11:07
има спорове относно смъртта и останките а вие за точно днк говорите последни изследжания сочат че ХИТЛЕР дори и не е умирал в бункера и не се е самоубивал >> като не се знае къде и как е умрял как е доказан произхода му и този на ева
0
1
****
****
25.09.2014 22:15
Глупости - перфектна! Сега има много по-перфектни, та им се търсят всякакви кусури, но е просто трудно... разберете!
1
0
Eva
Eva
23.09.2014 13:19
Бихте ли написали кое е това ДНК? "J"ли е? Това е много интересно, защото никой още не е установил ДНКто на ашкеназите, а вие като че ли имате информация кое е то! Има теория че, са хазари от кавказската група "J". Проучванията обаче, дават неопределен резутат - 80% смесица от разни европейски групи. Като жена, Ева са я определили по митохондриалното ДНК очевидно, но... кое е то? Някоя от множеството 80% европейски групи, типични за ашкеназите? С какво тогава се определя като "еврейка"? Или може би е "J" като кавказците ? За сведения, при българите кавказкото също е преобладаващото митохондриално днк, но мъжкото е различно. Въобще, как знаете че, не е просто европейка (очевидно не е от семитите евреи) е е точно ашкенази? Сериозно питам, защото така написана статията е празни приказки и ефектни заглавия и нищо повече!
6
0
Ървин
Ървин
23.09.2014 07:16
Защо ли ми се струва позакъсняло това откритие?На 37 години съм и го знам туй нещо поне от двайдесет години! Всеки го знае както и за това че и именно Хитлер също има еврейски корени.
12
2
ева
ева
10.08.2015 10:59
пълни глупости
1
0
1
1
22.09.2014 23:23
Да живее Хитлер 14/88
7
1
gosho
gosho
22.09.2014 12:54
Да живее Хитлер
8
9