Любимият ни цвят показва скритите ни страхове
Our Favorite Color Reveals Our Hidden Fears
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любимият ни цвят показва скритите ни страхове

Любимият ни цвят показва скритите ни страхове

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k966
Цветове
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Цветовете, с които се обграждаме, могат много да разкрият за нашия характер. Любимите ни цветове показват силните и слабите ни страни, както и нашите тайни страхове.

Черно – Страхувате се, че няма да постигнете целите си

Хората, които харесват черното, имат големи планове за бъдещето и най-големият им страх е, че няма да ги реализират. Въпреки че изглеждат много уверени, тези хора лесно губят самообладание, когато някоя от целите им се отклони от пътя.

Синьо – Страхувате се при липса на спокойствие

Хората, които харесват синия цвят, са много земни и спокойни. Каквото и да им се случи, те вярват, че съдбата ще се обърне, защото знаят, че всяко зло е за добро. Тези хора са много уравновесени и трудно изпадат в крайности, като се притесняват единствено, когато спокойствието им се наруши.

Кафяво – Страхувате се от непредвидимото

Тези, които харесват кафявото, търсят сигурност. Те обичат да планират всеки детайл от ежедневието си и когато нещо излезе извън техния график, изпадат в паника. Тези хора се стремят да създадат стриктен и предвидим ред в живота си.

Цвят

Зелено – Не искате другите да ви товарят с проблемите си

Хората, които харесват зеленото, са артистични и лесно се харесват на другите. Те се страхуват от това, че ще ги натоварят с чужди проблеми. Тези хора лесно привличат вниманието и не се сърдят дълго.

Сиво – Страхувате се от конфликти

Хората, които избират сивото за любим цвят, са много нерешителни и все още търсят себе си. Те се страхуват от конфликти и пререкания и се стараят на всяка цена да ги избегнат, като станат незабележими. Тези хора могат да се засегнат от всяка дума.

Оранжево – Мислите, че не можете да вземете живота си в ръце

Тези, които харесват оранжевия цвят, по принцип са много импулсивни и дружелюбни хора. Най-големият им страх е, че просто се носят по течението и не могат да вземат живота си в ръце. Не се опитват да променят нищо и никого, като го приемат такъв, какъвто е.

Розово – Притеснявате се, когато желанията ви не се изпълнят

Розовият цвят е любим на грижовните и страстни хора. Те изпитват най-силен страх и притеснение, когато тяхна стара мечта се срине. Тези хора обичат да постигат всичко, които са си наумили. Те са, както много нежни, така и доста доминиращи личности.

Лилаво – Притеснявате се, когато някой ви противоречи

Страхове

Тези хора са интелектуалци и често имат блестяща кариера. Любителите на лилавия цвят обаче силно се притесняват, когато някой противоречи на техните възгледи. Тези хора изглеждат много дружелюбни, но всъщност са много неспокойни.

Червено - Страхувате се от липсата на внимание

Червеното е цветът на силата и властта. Тези хора обикновено са много борбени и се стремят към върха. Най-големият им страх обаче не е от провал, а от липса на внимание. Обичат останалите да им се възхищават за постиженията и не чувстват истински победата си, ако някой не им обърне внимание.

Бяло – Страхувате се от критика

Хората, които харесват белия цвят, имат силна нужда да изразяват себе си. Те обаче не могат да приемат чуждите гледни точки и се страхуват от критиката на другите. В идеите им често липсва практичност, която се забелязва от всички останали, но не и от самите тях.

Жълто – Страхувате се, че не ръководите живота си

Тези, които харесват жълтото, са големи оптимисти. Каквото и да им се случи, те не го вземат твърде на сериозно. Най-големият им страх обаче идва, когато видят, че не могат да контролират живота си и са подвластни изцяло на обстоятелствата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
47
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
****
****
04.10.2014 23:26
страхх ви е от истината и смъртта
0
0
черно
черно
02.10.2014 21:01
е познаха почти всичко
2
1
****
****
02.10.2014 10:11
За да се образуват обстоятелствата, на които рекламката иска да сте изцяло подвластни, е необходимо малко психологическа мисъл и малък стимул за това. Една малка сума в джобчето/сутиена на рекламната богиня.
0
0