Гледане с домашен любимец
Divination with a Pet
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гледане с домашен любимец

Гледане с домашен любимец

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k879
Котка

Ако искате да разберете какво ви готви съдбата, можете да направите това с помощта на вашите домашни любимци, ако имате такива.

Ако нямате свой домашен любимец, можете да използвате любимеца на ваш близък приятел. Задължително условие е животното да ви познава. Изключение правят само рибките.

Гледането с помощта на куче се прави с два вида лакомства – месо и нещо сладко. Подходящ е шоколадът за кучета, тъй като тези животни не могат да преработват десертите.

Трябва да поднесете на кучето едновременно и двете лакомства и да наблюдавате кое от тях ще изяде първо. Ако кучето изяде първо месото, това означава, че ви очаква много работа, но и много успехи. Ако изяде първо сладкото лакомство, това означава, че ви очакват романтични срещи и пътувания.

Ако кучето не иска да опита нито едното от двете лакомства, това означава, че ви очаква много приятна новина, свързана с финанси.

Куче

Можете да надникнете в бъдещето и с помощта на котка. Предложете на котката купичка с мляко и купичка с месо или риба. Ако котката започне да пие млякото, това означава, че ви очакват успехи в работата и увеличаване на финансите ви.

Ако избере първо месото или рибата, това предрича много нови срещи и увеличение на семейството в много скоро време.

Ако котката не опита нито едно от предлаганите изкушения, това означава, че ви очаква голям финансов успех. Ако се обърне с гръб към вас и вдигне опашката си, ще избегнете голяма неприятност.

Ако не яде нищо, но се търка във вас и мърка, това означава, че всичко, което сте планирали, ще се сбъдне както вие го искате.

Можете да гледате и с помощта на канарчета, папагали и други домашни пернати любимци. Трябва да им поднесете няколко трохички. Ако ги изкълват, очаква ви финансов успех. Ако не ги изядат, очаква ви приятна изненада. Ако отлетят уплашено, очакват ви големи приходи. Ако започнат да чуруликат, очаква ви голяма радост в скоро време.

Рибите също могат да ви предскажат бъдещето. Сипете в аквариума им малко храна. Ако всички заедно плуват към храната, очаква ви сериозен финансов успех, а ако плуват поотделно, ще се издигнете в службата. Ако не искат да се хранят и стоят на дъното, очаква ви период от спокойствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
мира
мира
28.12.2014 21:48
кучетата не трябва да ядат шоколад
2
0
мира
мира
05.02.2015 11:54
ами да толко ва ли си глупава
3
0
Ива
Ива
19.10.2014 16:05
няма смисъл не е относно мен...
0
1
Цвете
Цвете
01.08.2014 10:47
Голяма глупост.Разбира се, че котката ще тръгне към месото/рибата.
И да не сте посмели да давате на кучето си шоколад.
5
0
Вълчица
Вълчица
28.07.2014 13:29
Най- много на това гледане ми харесва, че все е положително. Има си обяснение - това е гледане "какво хубаво ще ви се случи (най-сетне)".
Аз имам котка. Ще го използвам да видя какво ще направи
9
0