sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Мъртвите идват в съня ни с пророчески мисии

Мъртвите идват в съня ни с пророчески мисии

Мъртви
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

В хода на американско изследване става ясно, че в съня си 60% от жените и 40% от мъжете са навестявани от починали роднини. В сънищата живи и мъртви се срещат, разговарят помежду си, а много често мъртвите разкриват тайни на живите.

"Скептиците смятат, че сънят е просто една безсмислица", казва Кели Бълкели, бивш президент на Международната асоциация за изследване на сънищата.

"Така е и в това е трагедията. Защото хората, които имат сънища, в които идват мъртвите, често се страхуват да говорят за тях", допълва я Джефри Лонг, онколог, един от основателите на Фонд за изучаване на комуникациите с мъртвите. Той е събрал доказателства след разкази на повече от хиляда души.

Изследването на мозъка показва, че областта на кората на главния мозък, отделът, отговорен за логическото мислене, е изключен, когато спим. Частите на мозъка, които след съня се активират, са свързани с въображението и емоциите.

През 1999 година четиригодишният син на Глен Лорд умира от усложнения след операция на сливиците. Скоро след това момченцето започнало да навестява Глен в сънищата му. През 2002 г. сънувал сън, че синът му я запознава с две момчета.

"Обясни ми, че той трябва да си тръгне, но тези момчета ще останат с мен, казва Глен. - Когато се събудих казах жена ми, че синът ни вече няма да ни посещава нощем. Така и стана".

Спане

Лорд, който ръководи производствена фирма в Ню Хемпшир, смята, че последният сън е бил съобщение от сина му Ной, че той е добре и напомняне, че има и други деца, които имат нужда от любов.

В края на 2002 година Глен и жена му стават приемно семейство и осиновяват двама братя от Русия.

Посещенията на мъртвите в сънищата на живите обикновено са ярки и по-малко се нуждаят от тълкуване. В сънищата тези, които са починали от тежка болест, са здраве. Ако на земята са живеели в инвалидна количка, в съня могат да вървят.

"Тези сънища може да каже, че са "пророчески" за тези, които ги сънуват", твърди Бил Гугенхайм, един от основателите на независима изследователска група After Death Communication Project.

Жените са по-отворени за потенциални сигнали в съня си, докато мъжете рядко говорят за това, казват изследователите. Гугенхайм предполага, че мъжете се страхуват да не бъдат възприемани като чудаци от околните.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
510
410
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
баба яга
баба яга
12.03.2014 13:41
Едно време,когато не се занимаваха с мозъците ни имаше ангели хранители, които през време на нашето сънно усамотение ни водеха и ние със съня се изграждахме и живеехме.А след това, което ни липсваше го допълвахме в живота.А сега ни разкостиха и ни заблуждават,че живеем и че не сме опитни мишки.
6
2
Маргарита
Маргарита
18.12.2013 14:53
Спрете досадните реклами от които не можеш да се добереш до текста и да прочетеш каквото те интересува !!!! Ако продължават нахалните реклами, които се отварят дори без твоя помощ, потребители като мен ще спрат да влизат в този сайт и ще си търсят другаде информация която ги интересува.
46
0
баба ти
баба ти
14.05.2014 04:28
очисти си бацилите от компа и няма да имаш реклами
5
3
Има нещо такова
Има нещо такова
31.01.2014 23:45
То да беше само в този сайт добре, ама...
И този изгнил банан и тресящи се кореми :))) Ужас. Няма такива тъпи реклами, честно.
Относно сънищата...
Малко преди баба ми да почине. Я сънувах абсолютно здрава, а тя не беше. Скоро ще направи година, аз съм човекът, който най-много я сънува. Разбира се здрава, в изключително ярки сънища. Постоянно с някакви поръчки, това да не се пипа, това на този да кажа, онова на онзи. Последно ми заръча да кажа на прабаба си, че скоро ще дойде за нея, да не се вайкала. От тогава насам, не съм я сънувала. Прабабата е ок , но... естествено не отидох да и кажа подобно нещо.
22
4
Кукумей
Кукумей
23.11.2013 22:49
А живите идват наяве, за да ни лазят по нервите.
38
3
кичка терзиева
кичка терзиева
23.11.2013 21:26
Преди време синът ми беше болен и аз една вечер се помолих дори и на извънземните да дойдат да го спасят. На сутринта се втрещих от разказа на сина ми, че извънземни са го накарали да легне и да не се страхува и са го сложили в някаква тръба. Не знам как да си обясня всичко това- може би е телепатия поради силната връзка между мен и сина ми особено в момента, когато беше толкова болен.........не знам....
19
3
Pioneer
Pioneer
05.01.2016 19:31
Поли, То ако се трупа духовен опит само от четенето... - аз до сега да съм построил Титаник 2 сам самичък :D
4
0
Поли
Поли
20.02.2015 19:15
Чела съм духовна литература и там пише за сънищата , че ако сатана неможе да те изкуши през деня те изкушава през нощта и затова някой хора сънуват минали животи и други подобни неща и започват да вярват за който не пише в Библията за която знаем че е слово Божие и по - точно писмо от Господ за човека!
5
5
галя
галя
08.11.2013 02:51
от стари хора съм чувала че когато сънувате починал мъж ще видите жива жена с която не сте се виждали скоро или обратното при починала жена - жив мъж но има сънища в които вашите близки починали ви предупреждават а по често може да сънувате починал когато наближава празник свързан с мъртвите като например Задушница или ако мъртвия се нуждае от нещо може да го поиска от вас - ако е гладен или гол или нещастен в съня ви е хубаво да си подадете подавка или нова дреха на по беден човечец за бог да прости на починалия винаги когато подавате споменавате името на починалия - има една история жена сънувала починалата си дъщеря но гладна и нещастна и винаги подавала и когато давала подавката казвала -"а то вятър работа ама хайде " веднъж пак и се присънва дъщеря и отново гладна и плаче тя я попитва - защо все е гладна че нали и подава , но дъщеря и казва -"мамо когато всеки път подаваш тъкмо да взема храната и вятъра идва и я отнася "
19
1
Дани
Дани
01.02.2013 09:32
.......МНОГО ЛОШ И НЕГРАМОТЕН ПРЕВОД..
6
1
любов
любов
14.03.2012 22:30
ЧЕСТО СЪНУВАМ МЪРТВИ ХОРА.КАК ДА ГО ТЪЛКУВАМ
5
2