Британски пилот щял да се блъсне в НЛО
A British Pilot Almost Collided with a UFO
Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Британски пилот щял да се блъсне в НЛО

Британски пилот щял да се блъсне в НЛО

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k721
Неидентифициран Обект

Пилот на пътническия самолет Еърбъс А-320 съобщил в службата по авиационна безопасност на Великобритания, че през юли 2013 година е бил на косъм от сблъсък с НЛО.

Опасността от сблъсъка с неидентифицирания обект възникнала недалеч от лондонското летище "Хитроу".

Според показанията на пилота той е забелязал НЛО, когато се е намирал на 10 километра височина и на разстояние от 32 километра от лондонското летище.

"Неидентифицираният летящ обект, напомнящ на топка за ръгби, се появи на няколко метра пред кабината на самолета. Беше сребриста, метална конструкция." – заявил пилота пред Дейли телеграф.

По неговите думи сблъсъкът бил предотвратен, след като обекта неочаквано набрал височина и прелетял над самолета.

Самолет

Събитието се случило миналата година, но едва сега британецът събрал смелост да разкаже за случката.

С разследването на инцидента се занимава специалната служба "Ю Кей еърпорт борд" /UK Airport Board/, изучаваща случаите на опасно сближаване на самолети в британското въздушно пространство.

Вече са получени данни, че нито метеоролози, нито военни са използвали сектора в момента, когато самолетът е прелитал оттам.

От миналата година властите във Великобритания не пренебрегват нито един сигнал за НЛО, като дори разсекретиха голяма част от документите на Министерството, съдържащи свидетелски показания за извънземни обекти на Земята.

НЛО

През юни 2013 година бяха представени 25 папки, в които се разказваше за срещи с НЛО от периода 2007-2009 година.

Очевидци са описвали извънземния кораб като „сребрист светещ диск”, „ярък кръгъл обект”, „зелена сфера с бял светещ контур”.

„Точно над дома ми прелетя огромен обект. Шумът беше невероятен. Мислех си, че започва ядрена война” – казва един от свидетелите.

Друг очевидец от Кардиф твърди, че през 2007 година извънземни са откраднали кучето му, колата и палатката, докато той е пътувал извън града с приятели.

През 50-те години на ХХ век властите на Острова са се отнасяли сериозно към заплахата от пришълци и този въпрос е обсъждан на специални заседания с ръководството на спецслужбите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest