sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Как да разберем, че сънят ни е пророчески

Как да разберем, че сънят ни е пророчески

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Пророчески сънища

Човек често търси обяснение на сънищата си и се опитва да разгадае символиката им. Но някои сънища дават съвсем ясна и конкретна информация - те могат лесно да бъдат различени, тъй като са пророчески.

Този вид сънища имат пряко отношение към бъдещето ни. Те предупреждават за събития, които предстоят да се случат и не можем да спрем самото събитие, но можем да направим нещо, за да смекчим последствията му.

Такива сънища могат дори да спасят живота на човек. Тогава те са много ясни, реални и недвусмислени – с минимално количество намеци и мъгляви символи, максимално точни и дори с абсолютно буквална информация.

Сънища

Човек сънува такива сънища само ако е в синхрон с подсъзнанието си и когато с внимание се отнася към интуицията си и към знаците, които вижда в сънищата си. Само тогава подсъзнанието има възможност наистина да помогне.

В историята има множество пророчески сънища, които са станали легенди, като този на римския император Константин, преди битката, след която се възкачва на престола.

В съня си той видял кръст – символът на християнството, и чул глас, който казал: „Ти трябва да победиш”. Тогава Константина направил кръста своя емблема, победил в битката, станал император и приел християнството.

Пророчества

Има няколко признака, по които можем да разпознаем пророческите сънища. В тях сюжетът на събитията се развива съвсем логично и реално и следва определена последователност.

Липсват откъслечни моменти, които се преплитат и не се появяват внезапно различни образи, които не са свързани помежду си, както става в сънищата, които не са пророчески.

В пророческите сънища има развиващ се във времето сюжет. Освен това в тях човек често взима определени решения, предприема действия и дори влияе върху развиващите се събития, като ги променя по своя преценка.

Този тип сънища се възприемат от човек по-реално от самата реалност и това ги прави особено запечатващи се в съзнанието. Така те не се забравят след като човек се събуди и могат да изпълнят своето предназначение да ни предупредят и предпазят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
58
46
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Потребител#226301
Аз знам че имаш вибратор ве гей смотан
1
0
Потребител#226301
Малък педерас педал смотан гнусен
1
0
Потребител#226301
Бира да ти отворя искаш ли
1
0
Потребител#226301
Да ебеш братовчед ми дано
1
0
Потребител#226301
Да на тебе ш говоря ше ми лапаш пипиту
1
0
Потребител#226301
Майка ти малка пуска да ти я е еба
1
0
Потребител#226301
Ти на мене ли ши говориш тъй ве
1
0
Потребител#226301
Какви безумни маймуни са написали тази статия
1
0
Потребител#226301
Малък гей келеш мърша
1
0
Потребител#226301
Наври са в дупка и умри
1
0
Потребител#226301
Малко уважение може ли ве, ей свиня
1
0
Потребител#226301
Аве ей шибаняк, отивай по дяволите, маймуните да те вземат
1
0