Сънища за мъртви хора

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Мъртви хора насън

Когато сънувате близки хора, които са мъртви от много години, това означава, че те се опитват да ви предупредят за опасност, която наближава, а вие дори не се досещате за това.

Сънищата, в които ви се явяват мъртви хора, които сте познавали преди време, са знак, че в най-скоро време ви предстои драстична промяна на живота ви.

Мъртъвците в съня ви идват, за да ви дадат най-добрия съвет, който ще получите, и е добре да се опитате да запомните какво точно ви казват. След време техните думи ще са ви много полезни, когато се стигне до момент, в който трябва да вземете решение.

Съновник

Затова веднага след като се събудите от такъв сън, си запишете какво точно са ви казали мъртвите ви познати или роднини, за да можете да не забравяте за техния съвет.

Ако в съня ви виждате мъртви хора, това е знак, че самите вие ще живеете много дълго и ще се радвате на добро здраве в близко време.

Ако тези мъртви хора в съня ви са ваши близки, колкото и да сте стреснати от гледката, не се притеснявайте, защото това е знак, че на тях им предстои нещо наистина хубаво.

Да сънувате смъртта на ваш близък човек означава, че той ще живее още дълги години. Въпреки че в повечето случаи хората се събуждат от такива кошмарни сънища, облени в пот и с ужасно чувство, тези сънища не са страшни.

Тълкуване на сънища

Сън, в който виждате как убиват човек, когото не познавате, е знак, че в служебен план ви предстоят големи промени, които може би няма да са във ваша полза.

Ако в съня си се натъкнете на мъртво тяло на човек, който не ви е познат, и той лежи на пътя ви, това означава, че ви предстои да се справите с голяма трудност, свързана със семейството ви. Вероятно тази трудност ще е свързана с имотни проблеми.

Ако в съня ви виждате много мъртви хора накуп, това означава, че без да разберете, преди дни сте избегнали нещо много опасно за вас.

Ако в съня ви мъртвите хора се държат като живи – изправят се и ви говорят, това е знак, че ще преодолеете нещо много сериозно, което ще ви се изпречи в служебен план.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
511
49
38
27
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
ИВОН
ИВОН
08.11.2013 09:59
Здравейте,
снощи сънувах четирима мъртъвци, единият от които - баща ми, когото напоследък доста често сънувам, а останалите трима -отдавна починали мои близки с името ИВАН. Странното е, че днес е денят на Архангел Михаил, чиято задача е да отделя душите от тялото... Как мога да тълкувам всичко това,има ли за какво да се притеснявам?.....
19
0
Звездна
Звездна
11.09.2013 13:26
Здравейте тази нощ сънувах в продължение на цяла нощ един и същи сън.Сънувах,че майка ми ще умре, че трябва да умре и много ме е страх какво означава това. Не съм го споделила с нашите, защото според тях сънищата нищо не означават, че са просто сънища и нищо повече. Моля Ви кажете какво да направя.
3
4
никол
никол
14.02.2014 10:00
най-добре им кажи. моята майка никога не иска да и казвам сънищата си ако са лоши
2
1
Ellaya
Ellaya
09.09.2013 14:43
Аз сънувам такива сънища понякога и сега се успокоих като видях статията.
0
0
Боян
Боян
05.08.2013 21:09
Отричането на тази статия е най-голямата простотия!!!
1
0
....
....
30.06.2013 16:18
прости хорааааааа..
2
0
симона
симона
27.06.2013 18:45
глупости....
0
0
Дани
Дани
12.06.2013 14:23
Често ми се случват подобни сънища. С това тълкуване съм по-спокойна :)
4
0