Сънища за починали близки
Dreams About Deceased Loved OnesSnovi o preminulim bliskim osobama
Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Факти за сънищата»Сънища за починали близки

Сънища за починали близки

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Сънища за починали

В съня ви могат да ви посетят ваши починали близки. Често такива сънища са голяма утеха за хората, тъй като в тях можете отново да контактувате с хората, които сте обичали.

Някои хора се плашат, когато сънуват починали близки, тъй като смятат, че това е лош знак. Някои дори стигат до там, че мислят, че по този начин починалите ги предупреждават, че скоро ще удари и техният час. Това често води до нервни състояния.

Смята се, че починалите близки се опитват да контактуват с нас посредством сънищата, в които ни се явяват. Затова никога не трябва да се притеснявате, ако сънувате починал близък.

Той се появява в съня ви, за да ви подкрепи, да ви накара да се чувствате по-уверени в собствените си сили. Ако близкият ви се опитва да ви каже нещо в съня ви, това е послание, свързано с бъдещето. С помощта на тази информация можете да избегнете неприятно събитие.

Ако починалият ви се яви във вид, който ви плаши, това е просто отражение на собствения ви страх от смъртта, който трябва да преодолеете с помощта на този сън.

А ако видите в съня си близките си, от които бягате, това означава, че изпитвате угризения, че не сте им обръщали достатъчно внимание, когато са били живи. Това продължава да ви измъчва. Затова е добре да запалите една свещичка за душата на починалия ви близък.

Призраци

Ако виждате в съня си близкия си, който прави нещо, което не е правил никога приживе, това е предупреждение, че трябва да промените плановете, които сте си направили. В противен случай ще се провалите.

Ако сънувате починалите си близки, които празнуват, това е знак за скорошен успех, който ще постигнете благодарение на усилия, които вашите близки са положили приживе.

Ако в съня ви близките ви са разстроени или се карат, това означава, че ви предстоят трудности, предизвикани от собственото ви лекомислие.

Когато сънувате починалите си близки по-млади, отколкото са били през последните години, когато сте контактували с тях, това е много добър знак. Това означава, че ви предстои голям успех.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest