sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Извратени сънища с близки

Извратени сънища с близки

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Извратени сънища

Понякога се случва човек да сънува, че има по-близки отношения със свои роднини. Обикновено след такъв сън човек се събужда с много неприятно усещане, все едно е гузен, че наистина му се иска това да се е случило.

Много често след такъв сън човек не иска да споделя с никого това, което е видял, а подробностите от съня го преследват дълго време.

Това, че сте сънували някаква интимност с ваши близки или далечни роднини, съвсем не означава, че дълбоко в себе си вие сте ги пожелали.

Човешкият мозък е странна машина и процесите в него досега не могат да бъдат обяснени. Ако човек сънува, че се прегръща със сестра си, но не особено братски, а като мъж с жена, това все още не означава, че в реалния живот той има някакви желания спрямо нея.

Често след такъв сън хората посещават психолог, за да се убедят, че не са под влияние на някакви неприлични мисли, които крият от самите себе си, а хитрото подсъзнание ги изкарва в съня им.

Няма нищо страшно, ако човек сънува, че се гушка със свои роднини. Много често това означава желанието да си с някой, който те разбира така, както могат да го направят само най-близките ти.

Неприятни сънища

А фигурата на близък роднина е най-лесния начин да разбереш, че имаш нужда не само от любовни игрички, а и от някой, на когото да можеш да разчиташ в труден момент.

Обикновено такива сънища сънуват хора, които изживяват любовна криза и това е начинът на подсъзнанието им да ги стресне и да ги върне в реалния живот.

Много често хората, които сънуват подобни сънища, идеализират свои роднини и постоянно търсят подобен идеал в партньора си, но не го намират. В такива случаи причината за подобни сънища може да е точно тази.

Ако жена сънува баща си в прекалено близки отношения, нехарактерни за реалния живот, това може да означава, че не престава да търси партньор, който да има неговите качества, но все не успява.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
54
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
02.11.2012 21:23
Хъм, това за бащата е малко съмнително!? Хайде да не изпадаме в подробности!
0
2