Магията на татуировките

Нина НордНина Норд
Джедай
760497
Магията на татуировките

Когато човек си направи татуировка, това променя не само тялото му, но и целия му живот, затова трябва внимателно да помислите, преди да украсите кожата си с рисунка.

Повечето магически татуировки, които са популярни днес, са известни от дълбока древност. Вълк на лявото рамо спомага за развитието на интуицията.

Татуировка с изображение на медуза-горгона е най-популярната защита срещу уроки. Папагал върху рамото също е мощна защита срещу урочасване и зли мисли. Папагалът удължава живота на човека, върху чиято кожа е татуиран, според древните вярвания.

Кръстът е символ на живота и на безсмъртие. Той символизира активното мъжко начало. Кръст върху тялото привлича късмет и пари.

Татуировка с изображение на едно или две очи е мощна защита от уроки, която дарява собственика си със сила да устои на всяка неприятност.

Делфинът е символ на свобода и любов. Татуираният делфин е гаранция, че никой не може да ви обиди безнаказано. Неприятният на пръв поглед паяк символизира мъдрост, когато е във вид на татуировка. Рисунка на паяк върху кожата пази от болести.

Пчелата дарява с енергия и желание за ред собственика на този вид татуировка. Драконът е символ на целеустременост, той дарява човек със стремеж към постигане на високи цели.

За да служи татуировката като силна защита, добре е в нея да са смесени изображение на животно и геометрични форми. Можете да изберете знака на собствената си зодия, но трябва да знаете, че зодиакалната рисунка влияе не само върху енергията ви, но и върху определени части на тялото. Можете да украсите тялото си със зодия, различна от вашата, ако искате да повлияете върху определена част на организма си.

Рисунка на символа на зодия Овен се грижи за главата и устните, на Телец – за гърлото и хранопровода. Символът на Близнаци отговаря за раменете и китките, на Рака – за гърдите и стомаха. Стрелецът е отговорен за таза, Козирогът – за коленете, а Лъвът – за гръбнака.

Рисунката на знака на Девата влияе върху далака, на Везни – върху половата система и черния дроб, на Скорпион – върху носа и червата, на Водолей – върху кръвоносната система, а на Риби – върху краката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
54
410
34
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
06.04.2014 01:32
Явно отново някои не са прочели статията както трябва. Тези неща са какво означават татусите според вярванията. Някои вярват, че четирилистна детелинка носи късмет примерно, но дали това не е само внушение? Тук е същото. За един човек определен татус означава едно нещо, а за друг - съвсем различно.
1
0
ррррр
ррррр
14.09.2012 08:01
хахаха еййййй анонимния Пълни глупости и аз бих казал. "Татуировка за защита срещу уроки", една татуировка по-скоро би ви докарала един хубав урок - рак на кожата.:::: първо научи българския и след това пиши рак на кожата хаха малоумнико не сме в 1-ви век аз сам за татуировките хората за това са измислили всякакви видове изследвания и ако не си запознат с това ...... мога само да ти кажа че това е изкуство
5
4
Monny Monsterr
Monny Monsterr
06.04.2014 01:29
Подкрепям те.
4
1
Призрак
Призрак
30.08.2012 19:58
Чиста скрита реклама на някой да си привлече клиенти в студиото си за татуировки. Прочете по обширно за татуировки какво могат да ви докарат - дупки в аурата, привличане на негативни енергии и т.н.87428
1
2
Анонимен
Анонимен
30.08.2012 09:26
Пълни глупости и аз бих казал. "Татуировка за защита срещу уроки", една татуировка по-скоро би ви докарала един хубав урок - рак на кожата.
0
2
Boudashios
Boudashios
07.10.2014 21:24
Е значи маите заради това са изчезнали.....
1
1