Сънища за мъртъвци

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища за мъртъвци

Особено вълнуващи за всеки човек са сънищата, в които присъстват образи на починали близки или просто хора, които вече не са сред живите, но които човек никога не е познавал в реалния живот.

Повечето хора се опитват да намерят обяснение за появата на тези образи, тъй като те често оставят негативни преживявания и тягостно чувство.

Често хората възприемат тези сънища, като предвестник, че е дошло и тяхното време и покойниците идват, за да ги вземат, но тълкуването на тези сънища всъщност не е толкова крайно негативно.

Да сънувате мъртъв човек наистина предупреждава за наближаващо нещастие, за което трябва да сте нащрек. Ако в съня ви мъртвецът е млад, това предвещава разочарования в любовта.

Образът на починал човек предупреждава за възможни неприятни новини и неуспехи, свързани с финанси. Ако в съня ви видите мъртво животно, това предвещава проблеми, свързани със здравето и неуспех в начинанията.

Ако в съня си покривате очите на покойник с монети, трябва да се пазите от врагове, които ще ви навредят най-вече финансово. Ако слагате монета само на едното око на покойника, ще си възвърнете скоро част от финансовите загуби.

Ако насън видите трупове на бойно поле след жестока битка, това символизира най-вече усложняване на отношенията ви с деловите ви партньори.

Най-негативно предзнаменование е покойник, който е облечен в черни дрехи – такъв сън предвещава смърт за някой близък познат, приятел или роднина.

Ако в съня починалият говори с вас, трябва да обърнете внимание на думите му. Често близки починали предупреждават за наближаващи опасности, които можете да избегнете, ако внимавате.

Също така, ако в съня ви покойник, дори непознат, иска нещо от вас, е добре да запомните какво е, за да можете да го изпълните. Ако например покойникът иска хляб, дайте хляб на някого или оставете парче на гроба на починалия, ако сте го познавали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
47
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
desi.atanasova
desi.atanasova
13.07.2014 08:08
Аз обаче никога не съм сънувала мъртъвци!
0
0
Ivana Kocheva
Ivana Kocheva
10.02.2014 12:27
снощи сънувах как седя с еди хора напълно непознати в двора на една пристройка и по едно време минаха няколко баби и един дядо носещи тяло на мъртва баба която беше много стара и всички бяха облечени в бяло.
аз станах да видя какво става и като отидох до тях бабите едвам носиха носилото на бабата и взех че им помогнах .
когато хванах дръжките на носилото се случи нещо бабата която уж беше умряла изведнъж се събуди и започна да гледа към мен стенеща от болка и кръв беше протегнала ръка към мен да ме погаля но не ме достигна и така през целия път до гроба й.
аз седнах на друг гроб и изчаках да я погребат защото исках да разбера коя е тази баба
0
0
ани-бани
ани-бани
15.07.2012 21:00
към сия може би означава нещо лошо за бабата на сина ти незнам, за памела това накрая с мухата ме разби и към мар4и може би това означава че найстина си много специална за твоята приятелка в живота
0
0
Памела
Памела
11.07.2012 10:21
Брат ми е жив, сънувах че сме заедно в кола някакви хора стрелят и правят дупка на стъклото която убива брат ми точно в главата, аз му се моля да се събуди и той се събужда, след това отиваме на някакъв магазин никой не ни пуска да влезем но намиране общ език и влизаме да си пазаруваме, купуване и близалки за да може да затворим дупката на стъклото защото навън вали, и в колата влиза вода, после, не знам какво стана, но бях в нещо като бусче, без прозорци, имаше лампа, и едно легло на 2 етажа, първият етаж беше затрупан с нещо а на вторият лежеше трупа на брат ми и някакво живо момиче което не познавам беше легнало до него но нито плачеше нито нищо, аз плачех, и му се молех отново да се върне но нищо, и тогава една проклета муха ми кацна и ме събуди.
0
0
Марио Николов
Снощи сънувах една моя приятелка която почина преди около 40 дена,дойде да ме помилва и ми се усмихваше...аз наистина я почувствах все едно ме докосваше найстина,оплаших се защото знам че е мъртва.След това се доближих до една обща приятелка(която мислех за мъртва в сънят ми)попитах я как те виждам,щом си мъртва и тя ми отговори"Ти си специялна" мисля,че каза "специялна за мен" и се стреснах!
0
0
сия
сия
24.06.2012 11:33
преди няколко месеца сънувах сина ми, който е починал преди 8 год. много ми се радва ,прегръща ме и ме целува. казах му ,че август месец ще взема баба му при мен(живея в гърция),а той се натъжи и ми каза,че баба му ще остане с него. какво означава това?
10
0