sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за хората с черни очи

Факти за хората с черни очи

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Факти за хората с черни очи
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Черните очи са признак на страст и любвеобилност. Тези хора не се отказват от това, което са си наумили. Чернооките началници са упорити, издържливи, избухливи при трудности, но взимат правилни решения.

Страстта направо кипи в чернооките и никой не може да я удържи. Това са хора на любовта. Те обичат и себе си, и околните. Независимо от леко завишената им самооценка, те уважават чуждото мнение и дори често се вслушват в него.

Тяхната влюбчивост дори им пречи понякога. Ако срещнат човек по свой вкус, веднага си позволяват флирт. Това предразполага към изневери, но те не съжаляват никога за тях, тъй като записват всяко свое действие в книгата на своите незабравими преживявания, която е тяхната памет.

Изневеряват както мъжете, така и чернооките жени. Като правило все пак по-често се случва при мъжете. След всяка изневяра обаче и двата пола ги мъчи съвестта, но от страх не си признават прегрешенията.

Чернооките момичета заради любимия са в състояние да преобърнат света. Те обсипват половинките си с подаръци, без да жалят пари и време.

Чернооките жени са родени лидери. Те се отличават с креативност, ерудираност и висок интелект. Желанието им да ръководят и да са активни във всичко няма граници.

В домакинството чернооките също преуспяват. Може да се помисли, че няма нещо, което да не могат да приготвят. Никога и за никакви пари няма да работят там, където няма да получат признание от околните.

Ако началникът им направи забележка или повиши тон само защото е в лошо настроение, те спокойно ще напуснат, без да съжаляват за нищо.

Чернооките умеят да усещат хората, сякаш ги виждат на рентген. Това ги прави често попълнение в редиците на екстрасенсите, астролозите и маговете.

Ако се занимават с това обаче, никога няма да излъжат, способни са да говорят само истината, макар да хитреят, когато ситуацията го налага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest