Пророческите сънища

AdminAdmin
Дарт Вейдър
658391
пророчески сънища

Всички сънуваме. Но не всички помним сънищата си, когато се събудим. Мисля, че почти всеки човек през живота си е сънувал поне един сън, в който символично или едно към едно е видял събитие, което в рамките на дни или седмици след това се е случило наяве в живота му. Наричаме тези сънища пророчески.

Има ситуации, когато за нас е полезно, дори много важно да пренесем информация, получена по време на пребиваването ни в Тънкия свят. Това е възможно и е по-сигурно, че ще може да се реализира успешно, посредством медитация, но не всеки медитира. За сметка на това всички спим.

спане

Някои, за да запомнят информацията, се събуждат веднага след като са сънували ярък сън.

Често, ако посланието е важно, а е останало неразбрано, имаме повтарящи се сънища, които настойчиво, с минимална разлика във визията и съдържанието, се опитват да ни подскажат нещо. Какво точно – ние трябва да разберем сами. Понякога с помощта на повтарящи се сънища подсъзнанието ни се опитва да извади на повърхността стар проблем – страх, стрес, преживяна болка, от които е време и сме способни да се освободим.

сънуване

Пророческите сънища противно на разпространеното мнение, не са рядкост, нито пък са признак на някаква специална дарба. Друг е въпросът, какво разбираме под пророчески сън и доколко сме се научили да тълкуваме и разбираме сънищата си.

Има сънища, в които едно към едно виждаме бъдещо събитие, което за нас е от голямо значение. В други случаи ни бива подсказан евентуалния развой на събитията и пред нас остава предизвикателството да си преведем на разбираем език шифрованото послание.

Всъщност, ако използваме понятията за линейно време, има сънища, които носят послания, свързани с миналото ни, други - с бъдещето ни. Настоящето е толкова мимолетно, че за нищожна част от секундата преминава в миналото, затова нека приемем, че настояще не съществува.

Какво се опитват да ни кажат сънищата ни? Какъв е езика, на който ни говорят? Помагат ли ни, предупреждават ли ни, обогатяват ли ни или ни плашат? Миналото ли визират, или бъдещето ни?

Това ни предстои да узнаем. И когато го узнаем, ще открием, че сме опознали още по-добре себе си. Което ще рече, че сме опознали и вселената.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
54
45
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Иван Ташев
Иван Ташев
15.04.2017 22:56
Това със сънуване и след време да го видиш се нарича дежа вю.Това е самата ситуация, че"вече е сънуване или преживяно"а за сънищата да -те са пророчески
0
0
Димитрина
Димитрина
01.04.2014 21:31
сънувах,така да се нарече - пророчески сън.В него участваше един наш съсед но той е починал.В съня ми каза важна информация но как да разбера след като той е починал и тази информация засяга него.Какво да правя!!!
1
0
анонимка
анонимка
12.06.2013 13:53
Сънувам незначителни неща и не ги помня.След това те наистина се случват и аз си спомням всичко това нормално ли е
11
3
Иван Ташев
Иван Ташев
15.04.2017 23:06
Да вие получавате пророчески сънища и после дежа вю което за мен е нормално
0
0
infiniti
infiniti
22.04.2013 20:07
Ами ако сънуваме сънища, които по никакъв начин не са свързани пряко с нас, например обществени събития и научни постижения, които се случват няколко години по-късно?
0
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
06.04.2013 21:25
хареса ми :)
0
0