Послания от Библията

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k887
Послания от Библията

Смята се, че в Библията се съдържат много пророчества, които непрекъснато се сбъдват. В нея има около 5000 предсказания и послания, като голяма част от тях вече са се сбъднали.

Според евангелието от Матей заради беззаконието в много хора любовта ще стане хладна. Това се наблюдава в днешно време и се проявява в различни форми.

Едно от посланията в Библията е, че в последните времена хората ще забравят вярата си. През последните двадесет години броят на хората, които се интересуват от окултни науки, се е увеличило повече от два пъти.

Най-страшното послание в Библията е може би това за идването на Антихриста. Според Библията той ще се появи без почести и ще използва лъжа измама.

Послания от Библията

Според Библията Антихристът ще пристигне от северна страна. След като започне да управлява, той ще започне войни, които ще се водят с коварство и измама.

След това, отново според светото писание, Антихристът ще управлява седем години и ще забрани всички религии, като ще изисква подчинение от всички по света.

Тогава се очаква и второто пришествие, то ще се случи 1290 дни след като бъдат нарушени основните канони и Антихристът стане господар на целия свят и се обяви за Бог.

Според Библията Антихристът ще направи така, че всички, бедни и богати, няма да могат да купуват и да продават, без да имат специален знак върху дясната си ръка.

Според тълкувателите на Библията това послание вече е изпълнено, но специалните знаци върху дясната ръка всъщност са кредитни карти, които един ден може би изобщо ще изместят парите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
511
46
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
pipi
pipi
01.06.2013 03:46
в америка се слагат в някои щати доброволно,за сега като експеримент
2
0
Един
Един
06.02.2012 08:32
Под баркода има чип с информация. Вече някои са им внушили да си го сложат. Има всички данни за личнисттта . проблема е че чипа и тебе могата да те изключат (чрез него да те манипулират и дори умъртвят). Много хора мислят тези неща за фантазизии . И едно време са мислили електричеството и предаването на звук и картина по специални вълни за фантазия. Особено по-ограничените умове. Така че върви се към масова чипизация
8
1
_джу
_джу
02.02.2012 17:29
Специалният знак за който става въпрос е баркод,който ще бъде татуиран на ръката на всеки.Чрез него ще има достъп до информацията на всеки човек.Може би всякаква възможна, от лични данни до бакова сметка.Пак илюминати.Пише за това в книгата "Не пипай тази книга" Ян Ван Хелсинг.Някои хора вече го имат,под претекст за улеснен медицински картон.
8
0
...
...
01.02.2012 11:12
Антихристът = Илюминати
И всичко вече е започнало...
10
1