Магията - Mит или Реалност

AdminAdmin
Дарт Вейдър
658392
Магията - Mит или Реалност
3D куб Ubik за деца и възрастни-16%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.28 лв.
Виж ››

Що за лудост. Магия в 21-ви век! Хари Потър- това е приказка! Всички, които се занимават с магия са психично болни, или шарлатани. Това обаче са митове. Невежеството ни, не прави реално съществуващите структури нереални. Дори и щрауса, който крие глава в пясъка при опасност, никак не пречи на ловеца да го убие.

Нека обаче, да разгледаме това чудо магията в детайли. Като всичко в тази Вселена, тя е енерго-информационна структура. Свикнали сме, дали клюкарствайки помежду си, дали прочели от някой жълтичък вестник, да свързваме магическите действия с някоя възрастна селска женица, която си мърмори нещо под носа, връзва някакви конци, заравя яйца в земята, ходи нощем по гробища. Е да, има и такива чудеса, но и те в същността си са енергия и информация. Няма никаква 'дарба' в това. Всички изброени предмети имат свое енерго-информационно излъчване. Достатъчно е само да се знаят начините на тяхното комбиниране, за да се получи магията.

Как действа едно подобно чудо? Просто и лесно, както всичко във Вселената. Една подобна причудливост излъчва нехармонично и по този начин влияе силно негативно на останалите структури около нея.

Тогава, ако премахнем източника на лъчението, всичко се оправя, нали? Това никак не е вярно, просто защото остатъчното лъчение и енерго-информационните блокажи не се отстраняват с премахването на физическия носител.

Описаното дотук не е особено интересно, защото има далеч 'по-фини', 'красиви' и опасни 'магии'. Истинската природа на магията е информацията. Почти не се работи с енергия.

Тогава всеки може да прави магии, нали всички излъчваме информация? Има разлика обаче, между това да излъчваш хаотично и спонтанно, и концентрирането на информационния поток, както и изнасянето му към друг обект, с цел въздействие. Ето това е дарбата и не всеки го може. Ако пък ви се иска нещо, което можете сами да си измайсторите, това е една автомагия. 'Енергията следва мисълта'- и така ние бързо и лесно можем да материализираме всичките си страхове, да объркаме живота си, да си създадем здравословни проблеми, да си спретнем сами някоя гадост.

С мислите си създаваме своя собствена реалност във всеки един момент. Затова нека се превърнем в истински господари на живота си и нека ги въведем в ред!

Да обобщим - магията е енерго информационна структура и като такава се отстранява по определени ментални схеми. Можем да оприличим една магия, на компютърен вирус. Веднъж активирана, тя променя характеристиките на обекта към който е насочена, тъй като е несвойствена за него. В резултат- възникват сериозни аномалии.

Обясних всичко това, за да мога да направя връзка между магията и системите за енергийно лечение, например Рейки и Сейким. Теоретично погледнато, между тях няма разлика. В реалният живот, обаче сме свикнали да приемаме за магия, всяко насочено енерго-информационно въздействие, несъобразено с волята на индивида.

В практиката си съм имал доста случаи, когато системите за енергийно лечение не са успявали да помогнат. Впоследствие винаги се установяваше наличие на негативно въздействие. Открива се, че системите използват енергия със съответна честота. Магията (енерго-информационната структура) вибрира в честота нехармонична, с тази на Универсалния източник. За да се осъществи каквото и да е лечение на последствията от магия, е необходимо постигането на контакт, който зависи от осъществяването на хармоничен резонанс.

С две думи - при наличие на негативна структура, първо трябва да се извърши изчистването й от специалист, за да може след това да се приложи енергийна терапия, която да излекува и стабилизира ситуацията.

Много Рейки - практикуващи, например, без да подлагам на съмнение квалифицираността им, не са запознати със спецификата на магията. Без да я разбират те пристъпват към действие, но не постигат желаният резултат. Точно обратното, нещата видимо се влошават. Причината за това е, че те не правят нищо по-различно от това да влагат нова енергия в една обременена и 'заразена' структура, като по този начин я активират допълнително.

След премахването на подобна магия от специалист обаче, един Рейки - практикуващ става изключително полезен, при отработването и заличаването на последиците от негативното въздействие. Така той може напълно да реализира способностите си.

Но магия не е само да 'тръшнеш' някой на легло. Виж, не отричам, че има индивиди с подобни занимания, но те не се смятат за висш пилотаж. Всеки истински маг е изследовател, преди всичко. Целта му е да постигне хармония с Вселената, да осъзнае механизмите, по които тя функционира, за да намери мястото си в нея.

Магията - Mит или Реалност

И така, докато изучава Вселената, магьосника несъмнено разбира, че е малко 'зъбно колелце'. Ако спре дотам несъмнено му става гадничко и в следствие той се задоволява с онова да броди нощем по гробища и да пакости. Ако обаче осъзнае, как целият механизъм работи благодарение на това 'зъбно колелце', ако намери мястото си- тогава става чудото, което му позволява да е в хармония с Вселената, да я трансформира и изгражда, и тя няма да му възрази.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
43
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Калоян
Калоян
09.07.2013 04:09
Виолета, бих искал да ви помогна! Имам горчиве опит магьосници, ходжи, врачки и баячки... Разрушителна и смъртоносна е домонската им сила! Има начин да се противостои на това зло - с вяра и упование в Бога! Ако нито вяра, нито надежда ви достигат, ви остава една последна опция - вярващи да се застъпят за вас като ходатаи пред Бога. А най-силни такива са свещениците. Аз самият съм свещеник. Помагал съм на много пострадали от магии хора с молитва и изпълнение на Св. Тайнства над пострадалите. тел.: 0888777293
0
0
Калина
Калина
09.01.2014 08:05
Моля Ви за помощ. знам 4е имам енергиино негативно влияние и искам само с молитви и упование в бога да се утьрва. Тел: 0878515399 - Калина
0
0
Виолета
Виолета
18.06.2013 16:47
Аз и семейството ми страдат от магия направена от сестра ми.Вече 35 години тя не спира да вреди и обсибва психиката ни. Преди 2години загубих големият ми син- самоуби се. Не мога по никакъв начин да спра действието на магията, защото тя е ходила при ходжа в Родопите и той е направил магията много професионално за 50години. Тя държи нещо мое , слагала е в яденето ни, изливала, пръскала и всичко каквото е можела го е правила в продължение на 15години, когато е идвала у дома ми. Сега продължава и не спира, дори се хилеше няколко дни преди синът ми да се самоубие. Когато се срещнем сега също се подхилва лукаво.Как да спася семейството си от тази НАПАСТ!!!
0
0