sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънувате, че сте бременна?

Сънувате, че сте бременна?

AdminAdmin
Дарт Вейдър
658392
Бременна

Да сънувате, че сте бременна, символизира част от Вас или Вашия живот, която се развива и расте, но може би не сте готова все още да говорите за нея. Може също така да е свързано с нова идея или поставянето на нова цел.

Ако наистина сте бременна, този сън отразява Вашите притеснения относно бременността. Жени в първи триместър обикновено сънуват малки същества, пухкави животни, цветя, плодове и вода. Сънищата във втори триместър са свързани с притеснението дали ще бъдете добра майка и тревогите свързани с евентуални усложнения по време на раждането.

Сън за Бременна

Сънищата в които раждате "не човешко" същество също са често срещани през този период. И накрая в трети триместър сънищата са запълнени с Вашата собствена майка. Докато Вашето бебе се променя и расте, сънища с присъствието на китове, слонове и динозаври, както и други големи животни също могат да се появяват често през този период.

Да сънувате, че сте бременна с мъртво бебе е свързано с нещо в което сте вложили много време и усилия но за съжаление неговото развитие или е спряло или не се развива както сте очаквали или напълно се е разпаднало. Нищо от това което правите не се случва за Вас по начина по които сте желали или очаквали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Walq
Walq
15.04.2013 21:30
Статията е интересна, обаче ми се струва, че заглавието е разменено с нечие друго. Аз очаквах да прочета за това когато аз, не-бременната, сънувам, че раждам или т.н. Тук по- подходящо може би беше "Сънищата когато сте бременна?"... или подобни.
... Макар че малко ме доядя, че не съм бременна, че да знам какво значат сънищата ми, защото са интересно описани...
0
0