sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тибет е портал към други светове

Тибет е портал към други светове

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Планината Кайлас в Тибет
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Тибетската група пирамиди е най-голяма на цялата планета. Това са стотици пирамиди, които са разположени равномерно, в строга математическа зависимост от четирите посоки на света, около основната пирамида – свещената планина Кайлас.

Височината на тази планина е 6714 метра. Пирамидите в Тибет са с различна височина – от сто до хиляда и осемстотин метра. Египетската пирамида на Хеопс е висока само сто четиридесет и шест метра.

Всички пирамиди по света си приличат, но само в Тибет между пирамидите има каменни конструкции, известни като каменни огледала заради плоската си или огъната повърхност.

Древна тибетска легенда разказва как преди векове на планетата ни от небето слезли синовете на боговете. Те имали силата на петте елемента и с нейна помощ построил гигантски град.

Много източни народи смятат планината Кайлас за най-свещеното място на планетата. Тя, както и останалите планини около нея са били построени с помощта на силата на петте елемента – въздух, вода, земя, вятър и огън.

Лхаса, Тибет

В Тибет тази сила се смята за психичната енергия на Вселената, нещо недостъпно за човешкия ум. На височина от 5680 се намира място, известно като долината на смъртта, до което се стига само по свещена пътека.

Ако съвсем малко кракът ти излезе от пътеката, попадаш в зона на невероятно сили. Каменните огледала променят хода на времето на хората, които са попадали там, и те за една-две години се превръщали в старци.

Каменните огледала променят времето, което е енергия със способност да се концентрира и разпространява. Четири алпиниста за малко се отклонили от свещената пътека, а след като се завърнали в домовете си, за една година се превърнали в старци и починали.

Едно от каменните огледала, което е високо осемстотин метра, е известно като Каменният дворец на щастието. Смята се, че това е портал към паралелни светове.

Най-големите огледала са плоските склонове на западната и северната част на Кайлас, като всяко от тях е високо по хиляда и осемстотин метра. Такива огромни плоскости могат да предават енергията, която се натрупва в пирамидите, и да я съединяват с потока на други енергийни сили на Вселената.

На някои от каменните огледала има издълбани рисунки на хора, които привличат на съвременните. На една от рисунките има изобразен летателен апарат.

На един от тибетските върхове седи човек от камък, който е висок колкото шестнадесет-етажна сграда. Той седи в позата на Буда и върху коленете му има голяма пластина. Никой не може да стигне до статуята, тъй като тя се намира в зоната на действие на едно от каменните огледала.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
59
47
36
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
07.10.2011 16:15
Загадъчната планина Кайлас
Близо до планината Кайлас се намира долината на скелетите, цялата покрита с кости. Районът на Кайлас е място, където хората отиват за да умрат. През планината минавал енергиен стълб, съединяващ Земята с Вселената. Смята се, че ако човек умре там, духът му по-леко ще се възнесе към отвъдното. Според някои автори там е входът към Шамбала. Най-неприятна обаче не е информацията за необикновената енергия, а за многобройните случаи на загинали хора. Петима руски алпинисти изкачили се на Кайлас, починали един след друг от неизвестни заболяване година -година и половина след експедицията. В района на планината е загинала и група от 200 души тръгнали на поклонение. Те замръзнали там, като преди това са разпръснати в различни посоки. В района на Кайлас наистина често са регистрирани смъртни случаи, но те се обясняват не с недостига на кислород и ниските температури. Подножието на Кайлас е високо едва 2000 метра, а участниците в поклонението едва ли без съществен повод са хукнали в различни посоки и са загинали поединично - дотогава целият им живот е протичал в планината. Съществува възможността да са попаднали под инфрачервено излъчване, което предизвиква безпричинен страх, паника и дори спиране на сърцето. Не е изключено в този район да се намира енергийна зона, все още неизвестна на съвременната наука, която понякога е фатална за хората.
откъс от книгата на Ернст Мулдашев"От кого сме произлезли"
16
1