sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Агент Скъли живее в прокълнати къщи

Агент Скъли живее в прокълнати къщи

Агент Скъли живее в прокълнати къщи
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Помните ли актрисата Джилиън Андерсън, която стана звезда с ролята си на агент Скъли от "Досиетата Х"? В личния си живот тя постоянно усеща около себе си паранормални присъствия, с каквито й се налагаше да се сблъсква и в сериала.

Освен в зелените човечета, актрисата вярва и в привиденията, в прераждането на душите. "В миналите ми животи съм била и мъж, и жена. А как съм си спомнила тези неща и в чия кожа съм се чувствала най-добре, ще си остане моя тайна", отсича Джилиън пред американското онлайн издание "Аномалия".

Андерсън живее във Ванкувър в къща, в която усеща, че има духове. Тя вика парапсихолог. Оказва се, че преди стотици години на същото място е било старо индианско гробище. И под къщата на агент Скъли е заровено цяло племе.

Джилиън усеща враждебни сили и в мезонета си в Лондон. Домът е не само пълен с духове, но и е и прокълнат. Докато обитава мезонета, артисичната й кариера е в застой, два пъти я ограбват, разваля сватбата с тогавашното си гадже Джулиън Озън.

Търпението й свършва, когато пада без причина от стълбата между двата етажа. В болницата си обещава да се избави от прокълнатия мезонет и го продава. След което нещата в живота й стремглаво тръгват нагоре.

Джилиън Андерсън родила първото си дете след предсказанието на врачка. По време на снимките на "Досиетата Х" тя се запознава с художника на декорите Клайд Клотц. Женят се след 2 месеца на Хавайските острови. В края на първия сезон на сериала, възрастна жена се доближава до агент Скъли и едва докосвайки ръката й, казва "Ти си бременна. Ще родиш момиче".

Тогава Джилиън дори не месли за бебе. Актрисата забравя за врачката. А след няколко седмици на профилактичен преглед разбира, че наистина е бременна. Ражда момиче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest