Корен от джинджифил привлича парите в дома
Gingerroot Attracts Money to the Home
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Корен от джинджифил привлича парите в дома

Корен от джинджифил привлича парите в дома

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k879
Корен от джинджифил привлича парите в дома

Ако не смятате, че фън-шуй е само за отнесени любители на Изтока, можете да опитате да привлечете пари и щастие в дома си с помощта на специални ритуали.

Ритуалът е мистично действие и създаване на енергия, която се концентрира около обекта. Енергията се създава от този, който осъществява ритуала – в случая вие.

Затова никога не започвайте ритуала, ако сте прекалено гладни, спи ви се или сте уморени. Не го правете и ако сте разстроени, пили сте алкохол, макар и малко, или сте в период на депресия и меланхолия.

Ритуалът се прави насаме, до вас не може да бъде дори най-близкият ви човек, колкото и да вярва самият той в магическите ритуали. Не пристъпвайте към действие и ако главата ви е пълна с проблеми от битов характер.

Жените не трябва да изпълняват ритуалите по време на месечния си цикъл. От всички ритуали изберете един или два, като прецените какво е по вашите сили.

Необходим ви е ритуален съд Бумпа за привличане на богатство, успех и късмет. Може да се намери от хора, които са наясно с всичко, свързано с Изтока. Съдът е пълен с мистични компоненти – зърно, земя от свещени места, пет скъпоценности и пет билки.

Джинджифил привлича пари

След като се сдобиете с Бумпа, трябва да насочите енергията му към вас. За тази цел напишете на листче черна хартия своето желание. Навийте го на руло и го вържете с червен конец, след което го пуснете в Бумпа.

Седнете пред съда, без да кръстосвате ръцете или краката си. Съсредоточете се върху желанието си. Представете си го като златист облак, който ви обвива с топлата си енергия. След това пуснете този облак мислено в съда и той ще се напълни със силата на желанието ви.

Пуснете в съда скъпи за вас предмети, затворете го и го поставете на видно място в дома си. Знайте, че желанието, затворено в съда, със сигурност ще се сбъдне.

Ако носите всеки ден корен от джинджифил в десния джоб на панталона или полата си, това ще привлече пари към вас.

Направете следния ритуал: когато Луната е млада, в петък, от 18 до 20 ч. настържете корен от джинджифил и го разпръснете по пода. Застанете до стената и произнесете следната мантра: Ом Ма Не Пад Ме Хум.

Съберете джинджифила и го изсипете в метална чинийка. Запалете го и обиколете помещението по посока на часовниковата стрелка. Оставете го да догори в средата на помещението.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
514
410
310
26
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
ne se izkazvai nepodgotven
ne se izkazvai nepodgotven
08.02.2015 16:48
Om mane padme hum e mantra za drugo.mantrata za pari ne e tazi.
1
0
валя
валя
28.06.2014 12:56
И после като го оставим да гори в средата на помещението какво става а!!!...
4
0
Ева
Ева
05.04.2014 17:32
Господин,Христов,Фън Шуи няма нищо общо с магията.Останете си да живеете в Средновековието,след като там ви е конфортно и се въздържайте да коментирате неща,които не разбирате.
7
0
Ева
Ева
05.04.2014 17:27
Мен статията ме развесели...Не би ми хрумнало,че тази мантра някои използуват за забогатяване.Не мога само да разбера защо някои хора толкова се филмират да горят привърженици на Фен Шуи.Дори и да практикувате тези смехории,те няма да ви навредят.Могат да активират положителното ви мислене и току виж парите почнат да валят към вас!!!
11
1
Димитър
Димитър
03.03.2014 13:54
Статията е с продуктово позициониране.
Спонсорирана е от вносителите на джинджифил.
10
0
Боби
Боби
04.02.2014 06:30
Забавно но не е реално.Ок?
3
0
Банко Пиронков
Банко Пиронков
27.01.2014 20:11
Във Фън Шуй такива ритуали няма!!!
4
0
Милена
Милена
25.11.2013 21:10
По-голяма глупост отдавна не бях чела.
10
0