Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Късметлийски цветове за зодия Риби

Късметлийски цветове за зодия Риби

Късметлийски цветове за зодия Риби

Теорията за цветовете в астрологията може да се приложи за всеки знак от зодиака и да се отличи цветът, който резонира напълно с този на зодията.

Зодия Риби е много креативен, страстен и артистичен знак, но им е трудно да изразят себе си поради вътрешната си срамежливост. Цветовете, които използват в ежедневието си, могат да им помогнат за това.

За този знак е важно да се каже, че какъвто и цвят да изберат, трябва да го приемат за свой и използвайки своята креативност да изразят себе си чрез него, което умение е присъщо на природата им. Късметлийските цветове за зодията са следните:

Аквамарин носи късмет на зодия Риби

Този воден знак е символизиран от две риби. При тях естественото влечение е към синия и зеления цвят, които предизвикват асоциации с водата. Цветът аквамарин затова се явява основен цвят за Рибите, защото им създава усещане за чистота, релакс, действа им отпускащо и умиротворяващо. Той е деликатен, подобно на природата на знака.

Зеленият цвят е късметлийски за Рибите

Зелен цвят за зодия Риби

Винаги свързваме зеленото с природни обекти като трева и листа. В този смисъл цветът е заземяващ за Рибите. В духовен план зеленото означава ново начало, обръщане на нова страница в живота, а това за Рибите е важно, защото те имат нужда понякога да се отърсят от миналото, за да продължат напред. В дрехите и интериора им този късметлийски цвят за Рибите създава усещане за баланс и спокойствие в знака.

Лилавият цвят носи успех на зодия Риби

Лилавият цвят се асоциира с власт и амбиции. В духовен смисъл означава мир, жизненост и удовлетворение от живота. Подхожда на Рибите, защото зад мечтателната си външност те често са властни и амбициозни.

Синият цвят е идеален за Рибите

Син цвят за зодия Риби

Синьото е символ на небето и океана. Тъй като те са безкрайни, в цвета има някаква мистерия, която много допада на тайнствената същност на знака. Причината, поради която хората обичат мистериозното, е заради естественото им любопитство към това, което е под повърхността. Това работи добре със знака Риби, защото външно те са тихи и интровертни, а вътрешния им мир е богат и привлича околните, които искат да го опознаят. Синият цвят ще засили това желание.

Сребърен цвят буди креативност у Рибите

Сребърното преобладава в предмети, които са високо технологични, модерни и изтънчени. Рибите са привързани към този нюанс, защото той импонира на креативността и оригиналността на идеите им. Дава им усещане за съвременен стил в живота им.

Вижте още астрологични прогнози.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest