Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езотерика»Пищене в дясното ухо - какво наистина означава

Пищене в дясното ухо - какво наистина означава

Пищене в дясното ухо - какво наистина означава

Звъненето в дясното ухо, подобно на това в лявото, е духовен знак, а височината, силата на звука и честотата могат да дадат насоки на засегнатия в опитите му за откриване на причината за това явление.

Често звъненето в дясното ухо е знак, че друго духовно същество се опитва да общува с този, който е засегнат от звъненето в ухото. Дясното ухо е по-възприемчиво към чуждите енергии, навлизащи в собственото му енергийно поле.

Това вмешателство може да бъде от страна ангел, духовния водач, любим човек, който е преминал в нематериалния свят, или физическо същество, с което засегнатият има силна енергийна привързаност. Това може да бъде близък човек от обкръжението като приятел, но и враг, или дори домашен любимец.

Височината на звука има значение, както и силата на звъненето в ухото за тяхното разбиране.

Смисълът на пищенето в дясното ухо зависи от високата и ниска височина на шума в ухото.

- Високото звънене е знак, който идва от коронната чакра или от собствения духовен център. Ознаменува връзка с духовно същество, свързано с източника, като ангелите или силно еволюирали светлинни същества;

- Ниското звънене в дясното ухо е знак от енергийно същество, което идва от личните енергийни долни чакри, които са центровете за оцеляване при всеки човек. Това са по правило същества с ниски вибрации, които изпитват тревога и стрес;

Пищене в дясното ухо

- Бръмчене, известно като бял шум - бръмченето или белият шум означава силна привързаност към друго физическо същество - това може да бъде партньорът в живота, приятел, роднина или дори домашен любимец. Силният акорд на енергийния поток е причина за появата на вибрация, която звучи като меко бръмчене в ухото.

- Внезапно и силно пищене в ухото - внезапният силен звън в ухото, който има много малка продължителност, най-често е начин, при който собствената енергия се задвижва, за да привлече вниманието към знаците, идващи от духовния водач или ангел, които се опитват да насочат човека към нещо, което ги вълнува, свързано с неговата съдба или моменти от пътя му.

Всички тези сигнали изискват внимание и осмисляне на това, върху което е добре да се замислим, да му отдадем нужното.

Вижте още тълкуване на пищенето в ушите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest