sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»5 задължителни предмета за начинаещи магьосници

5 задължителни предмета за начинаещи магьосници

5 задължителни предмета за начинаещи магьосници
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Ако сте любители на магиите, със сигурност имате много предмети като карти Таро, кристали, лунни дневници. На пазара се предлагат много примамващи предмети за магии, че в повечето случаи се чудите кой да изберете. Кои от тези предмети обаче са ви необходими и кои са просто ненужен лукс?

Дори фактът, че прекрасно украсен олтар изглежда много добре в социалните мрежи, не е задължително това да ви устройва и радва. Колкото и да обичате нещата, които имате, те невинаги са ви нужни и е по-добре да изхарчите парите си за вещи, които ще ви направят по-щастливи, както и за нови преживявания.

Четете статията нататък и ще видите, че има и обикновени предмети, които са едновременно практични и "магически". Ето кои са те:

5 задължителни предмета за малки магьосници

1. Свежи цветя

5 задължителни предмета за начинаещи магьосници

Един букет рози или лалета не са кой знае колко скъпи. Тяхната цена е приблизително колкото една голяма чаша от любимата ви кофеинова напитка, с тази разлика че цветята ще ви доставят много повече удоволствие. Хубаво е в дома ви винаги да има свежи цветя като например лилави орхидеи на масата за кафе или хубав букет лалета във хола. Свежите цветя ще ви донесат успокоение и ще ви напомнят колко е красив светът около нас. Те ни свързват със земята, а освен това носят красота в дома ви. Свежите цветя си струват всяка една похарчена стотинка за тях, та дори повече;

2. Снимка на аурата

Ако вие самите не знаете как изглежда вашата аура, как тогава имате претенции за работа с магия? Има специални фотографи, които могат да снимат вашата аура. Снимката, която показва вашата аура, представлява дъга от цветове, които ще ви помогнат да декорирате това, което проектирате във вашето ежедневие. Вашата аура ще ви напомня, че сте много повече от това, което хората виждат на пръв поглед.

3. Направете си вълшебен маникюр

5 задължителни предмета за начинаещи магьосници
Снимка: pixabay.com

Нашите ръце са върховете на тялото ни. Използваме ги, за да творим, да докосваме и да получаваме информация. Чрез тях ние изпращаме енергия от нашето тяло към Вселената. С нашите ръце ние комуникараме по цял ден - пишем съобщения на телефони и компютри, правим жестове и добавяме щрихи към езика на тялото. За това би било супер, ако си направим вълшебен маникюр - искрящ, със скъпоценни камъни или друг вид маникюр. Страхотният маникюр подчертава енергията, която излъчвате. Когато почитате вашите ръце, вие почитате и изразявате себе си. Вълшебният маникюр ви кара да бъдете по-внимателни към онова, в което се каните да се изявите;

4. Светъл портфейл

Вашият портфейл е символ на изобилие. Ако той е стар, скъсан, претъпкан с листчета или въобще го няма, как това ще се отрази на вашият живот? И по какъв начин това влияе на вашите финанси? Не е нужно портфейлът да е скъп, но е хубаво да е светъл, цветен и в добро състояние. Това ще ви донесе щастие и много пари;

5. Рутина за любов към себе си, която работи

5 задължителни предмета за начинаещи магьосници

Много е важно да разберете от какво имате нужда, за да бъдете щастливи. Нашият емоционален резерв трябва да бъде попълван всеки ден. Така ще сме по-щастливи.

Вижте още предмети за магии.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest