sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езотерика»Кои са огледалните души?

Кои са огледалните души?

Кои са огледалните души?
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Огледалните души са известни още като пламъци близнаци. Това се смятат за две души, които притежават толкова сходства, че се приемат като две огледални части на едно цяло.

Оприличават се на огледала, тъй като двете души виждат себе си една в друга. Хората, които ги притежават, сякаш споделят обща енергия и са изконно свързани. Характерното за този тип връзка е, че тя може да се изгради не само в интимен план. Огледалните души могат да бъдат и най-добри приятели.

Как да разпознаете огледалните души?

Според експерти, връзката между пламъците близнаци е много по-силна от тази, на сродните души. Докато сродните души се съчетават и допълват, то при огледалните отношенията са дълбоки, експанзивни, страстни и динамични.

Огледалните души си взаимодействат подобно на ефект от пробуждане. Двете души сякаш взаимно се прераждат и си спомагат да се преоткрият с истинската си същност. Срещата между двамата души е изключително специфична. Още от първия момент на виждане двете суши сякаш се разпознават, а усещането е сякаш виждаш човек, който вече познаваш.

В момента, в който двете души се сблъскат, то сякаш настъпва момент на допълване. При срещата двамата души усещат неимоверна пълнота, сякаш са открили липсващото парченце от пъзела.

Характерното за огледалните души е, че човек вижда своя образ. По този начин може да преоткрие себе си чрез другия човек, но също така да осъзнае своите грешки и недостатъци. Ето защо тези взаимоотношения са много пламенни и експресивни. При тях се усеща или силно искрено щастие или дълбока мъка.

Огледалните души са пламъци близнаци

При тези взаимоотношения двете души сякаш са направени от едно, затова хората имат сходни интереси, вярвания и мисли. Често те допълват изреченията си и изпитват лекота при общуване. Освен това, характерно за огледалните души е, че са склонни да разкриват тъмните черти от характерите си и въпреки това, да изпитват неистинна близост една към друга.

Връзката между огледалните души е болезнено искрена, чиста и неподправена. Двете души не се страхуват да се саморазкрият и да споделят своите най-съкровени тайни. Ключът към съхраняване на тези взаимоотношения е постоянство и компромиси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати