Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любопитно»Числата, които ви носят щастие

Числата, които ви носят щастие

късметлийски числа

Стремежът към откриване на разковничето, което ще донесе щастие на човека, е стремеж от древни времена. В търсенето му се включва и астрологията.

За нея цифрите не са просто абстракции, а носители на закодирана енергия, която влияе по различен начин на хората. Всеки знак от зодиака си има число, което му носи щастие. В същото време има и такова, което води само до беди.

Тъй като светът около нас се върти около числата, правилното им контролиране ще бъде в полза на всеки.

1 - Слънце

Слънцето оказва силно влияние на хората, родени под зодия Лъв. То символизира активност и успех в бизнеса. За хората от знака, то е магнит, привличащ успеха. Числото 2 е на другия полюс.

2 - Луна

Числото 2 носи енергията на сигурността и любовта, които са винаги в недостиг на родия Рак. То винаги му носи спокойствие и щастие - няколко двойки са знак, че предстоят приятни моменти. Числата 1 и 0 във всякакви комбинации помежду си са нещо, което Раците трябва да отбягват.

3 - Марс

Числото 3 е щастливо за два знака - Овен и Скорпион. Добре е да се обградят с тройки, навсякъде, където работят или правят сделки. Талисман или бижу с вградени тройки ще им носи щастливи мигове.

4 - Меркурий

Четворката е число, свързано със знания, дълбока мисъл, наука, търговия, обмен на информация. То е щастливо за родените под знака на Дева и Близнак. Най-облагодетелствани ще бъдат тези зодии, ако сферата на работата им е журналистиката, търговията, преводите, писателският труд.

числото 5 е късметлийско

5 - Юпитер

Мощната положителна енергия на петицата е насочена най-вече към зодия Стрелец. Особено благодатна ще бъде ако става въпрос за комуникация с хора. Числото 5 винаги им е на късмет. Звездата с 5 лъча ще им бъде чудесно бижу-талисман.

6 - Венера

Специалната хармония, която това число създава е със зодиите Везни и Телец. Носи им късмет във всички любими дела, с които се занимават. То им помага в любовта и затова идеална дата за сватба за тях е 6 юни.

7 - Сатурн

Седмицата е щастливо число поначало, но най-вече това се отнася за Козирога. Сатурн е планета, създаваща пречки, но мистичното число 7 я прави полезна за този знак.

8 - Уран

Осмицата е щастливо число на зодия Водолей. Числото се състои от двоен образ, който помага на представителите на този знак да черпят енергия от невидими за нас измерения. Тъй като символизира безкрая, помага на този креативен знак да бъде щастлив.

9 - Нептун

Числото 9 е символ на завършеност, затваряне на окръжността. Това е щастливото число на Рибите, което засилва интуицията им и им помага да вземат правилното решение. То помага на мистичния знак да привлече любовта към себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest