sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Кристали за забогатяване

Кристали за забогатяване

Кристали за забогатяване
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Кристалите са красиви бляскави камъни с характерен оттенък, форма и размери. Освен да впечатляват със своята визия, кристалите са способни да внесат положителна енергия в човешкия живот, като същевременно отблъскват всички минали лоши преживявания. Камъните се различават според своята сила и функция. Едни от тях отговарят за богатството и просперитета. Тяхната основна роля е да подобрят човешкото благосъстояние и да премахнат лошия късмет от ежедневието на този, който ги притежава.

Ето кои са камъните, привличащи богатството:

Перидот

Перидотът е кристал с характерен зелен цвят и забележителен елегантен външен вид. Той се смята за хармоничен камък, който е предназначен за хората, нуждаещи се от материална подкрепа, за да осъществят своите смели мечти. Перидотът действа, като се използва в процес на медитация, като спомага да се просветли ума и да се напълни с идеи за постигане на успех и привличане на пари.

Сапфир

Свойства на сапфира

Сапфирът е известен като един от най-красивите скъпоценни камъни. Той притежава небесно син бляскав цвят, който му придава изключително нежна визия. Освен със своята красота, сапфирът въздейства и със своето свойство да премахва лошия късмет от човешкия живот. Този камък спомага да се възстановят материалните загуби, както и за това, да се започне ново успешно бизнес начинание. Обикновено се носи под формата на бижу или се носи като талисман за пари в близост до човека.

Гранат

Това е скъпоценен камък, който е предназначен да облекчи финансовите проблеми и да спомогне на хората, които имат нуждата от парични средства. Гранитът има силата да привлече богатството и да премахне страховете за възможно обедняване.

Кехлибар

Свойства на кехлибара

Кехлибарът има характерен цвят на горчица. Той е известен с това, че има силата да премахне негативната енергия и да я замести с положителна промяна. Той е кристал за забогатяване. Кехлибарът носи късмет и успех във всяко начинание, свързано с материални печалби. За да постигне максимално въздействие, кехлибарът се поставя на мястото, в което искате да инвестирате, или се носи в портфейла, за да привлече парите.

Научете още за вълшебствата на кристалите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest