sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духовното»Как да познаем сродната си душа?

Как да познаем сродната си душа?

Как да познаем сродната си душа?

Все повече хора казват, че търсят в живота сродната си душа. Някои вярват, че са я намерили или ще я намерят. Други изобщо не вярват в нейното съществуване.

Скептиците избират за свой спътник в живота човек, на когото вярват, приятел, с когото споделят общи възгледи или към когото изпитват уважение.

За търсещите своята сродна душа и вярващи, че тя ги чака някъде, са насоките как да се ориентират сред хората и да разпознаят човека, с който имат дълбока душевна връзка. Как да познаем сродната си душа?

Разбират се без думи

Трудно е да се опише чувството, което поражда у човека неговата сродна душа. Това е трудно за обрисуване емоционално състояние, но е дълбоко, постоянно усещане за близост, което се разпознава като емоция, но не подлежи на дефиниция.

Усещане за дежа вю

Сродната душа обикновено е спътник в много душевни съществувания и със сигурност е била спътник и в предишен живот. Тогава често се случват дежа вю с него и възможността да сте преживявали същите ситуации и да сте разисквали същите казуси, които изглеждат толкова познати, е много голяма.

Пълно разбирателство

Понякога срещаме човек, с когото можем да си довършваме взаимно изреченията. Причината не е само в това, че тази двойка отдавна е заедно, а защото е с душа-близнак.

Близнаци-пламъци

Обичате другия заедно с недостатъците му

В отношенията дори сродните души имат възходи и падения. Въпреки това връзката между тях не се къса, дори да изтънее. Те успяват някак не само да се нагодят към недостатъците на сродната душа, но и да ги заобичат.

Силна емоция

При връзка между сродни души емоциите са много по-наситени, отколкото в другите отношения. Както в негативен, така и в позитивен план. При тази връзка, страните успяват да се концентрират върху решаването на проблема, а не в задълбочаването му.

Заедно са в житейските битки

Връзката им е толкова силна, че им създава усещане за сила. Ако сродната душа е наблизо, всичко в живота е възможно.

Неразрушима връзка на ментално ниво

Връзката на сродните души е подобна като тази на близнаците. Едновременно посягат към един и същи предмет. В един глас заговарят по една и съща тема, което значи, че мислят в синхрон. Дори далече в географски смисъл, сродните души са на една и също ментална честота.

Сродна душа

Чувство за сигурност и закрила

Независимо от пола на отсрещния човек, ако това е неговата сродната душа, се създава чувство за сигурност и закрила.

Постоянно нужда от визуален контакт

Сродните души търсят непрекъснато визуален контакт, те се гледат много често в очите и това е видимо отстрани. Причина е силната връзка и душевният комфорт, който те изпитват.

Вижте и какво ще стане след раздяла със сродна душа!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest