sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища за пожар - за какво те предупреждават?

Сънища за пожар - за какво те предупреждават?

пожар насън

Сънищата са мисловни конструкции, които създават различни сюжети. Някои от тях интерпретират минали спомени, докато други се оказват напълно фантастични и необясними.

Затова всеки човек се опитва да разтълкува своя сън и да разбере неговата символична стойност. Днес това е напълно възможно, тъй като всеки предмет, животно, образ или явление е асоцииран с определено значение.

В това отношение пожарът е познат като опасно природно или предизвикано бедствие, което понякога води до огромни щети. Ето какво обаче означава пожарът във вашите сънища:

Едно от тълкуванията е, че ако видите избухнал пожар насън, то най-вероятно ви предстоят финансови трудности. Съществува обаче и точно противоположното вярване, че пожарът означава скорошна материална печалба.

Ако пожарът само ви се присъни, то това значи, че вие се намирате в център на конфликтни ситуации и интриги. Въпреки това, този сън не се разглежда като негативно предсказание, тъй като накрая всичко ще се нареди благосклонно за вас.

Ако видите насън пожар в далечината, то това гласи, че ще получиш радостни новини. Ако той обаче се намира близо до лицето ви, вероятно се срамувате или притеснявате от нещо.

тълкуване на сънищата за пожар

Ако сънувате как гасите пожар, то това значи, че се опитваш да обединиш две враждуващи страни на един конфликт.

Може да сънувате, че вие причинявате пожара. В този случай се смята, че в съвсем близко бъдеще бързо ще натрупате богатство. Също толкова бързо обаче ще го изгубите. Този сън може да се приеме и като предсказание за бъдеща материална загуба.

Ако в съня ви някой ваш близък гаси пожар, то най-вероятно хората от вашето обкръжение ви омаловажават или подценяват вашите успехи.

Ако сънувате как виждате пожарникар, то това се тълкува като необходимост да се сработите с нов съдружник или съветник, който да ви помага в кариерното развитие.

Може да сънувате пожар във вашия дом. Ако сте несемейни, този сън се тълкува като бъдещи радостни новини или предложение за брак, а ако сте семейни – раздяла, развод, конфликтни ситуации.

Ако в съня си вие държите пожарогасител, то това е знак, че ще получите силна подкрепа от висшестоящ човек за преодоляването на трудна ситуация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest