sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Какво да сложим в портмонето за повече пари

Какво да сложим в портмонето за повече пари

Какво да сложим в портмонето за повече пари
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Забогатяването е мечта на всеки човек. Стремежът към заможен живот е нещо, което хората обикновено изпитват, защото се стремят към сигурност и спокойствие. Богатството е трудна за реализиране цел, която може да се постигне с много усърдие, аналитичен ум, талант или наследствени права.

Във всички случаи се оказва истинско предизвикателство за обикновения човек да забогатее, но пък затова съществуват интересни ритуали за привличане на пари. Те съществуват от Древността и се свързват с различни аспекти от битови живот. Един от тях се оказва именно нашият портфейл.

Портмонето е мястото за съхранение на нашия бюджет. То е инструмент, който спомага в ежедневните разплащателни дейности на получаване или закупуване.

От друга страна, портмонето може да се разглежда от символична гледна точка. Чрез него човек може да активизира положителна енергия, която да донесе богатство и благоденствие. За целта съществуват различни тълкувания. Ето какво да сложим в портмонето за повече пари!

1. Паричен талисман. За да привлечете богатството в портфейла си, то трябва да си намерите паричен талисман. Това може да бъде монета или банкнота, която носи символично значение за вас. Сложете талисмана в своето портмоне за повече пари и не го вадете, защото той ще ви донесе късмет.

2. Камъни. Изненада или не – камъните привличат положителната енергия. Някои от тях вдъхват сила и привличат богатството. Такива са цитринът, пиритът, зеленият нефрит, жълтият сапфир и др.

3. Четирилистна детелина. Това е класическият символ на късмета. Освен късмет, детелината носи със себе си благоденствие, затова я съхранявайте винаги в портмонето си.

4. Оризови зърна. Оризовото зърно носи просперитет и материално благополучие. Според вярвания, трябва да носите точно 21 на брой оризови зърна в портмонето си за привличане на пари. Можете да ги поставите в малка торбичка, която да завържете и да съхранявате. По този начин ще привлечете богатството към себе си.

Ритуали за привличане на пари

5. Пари. Важен съвет е да не оставяте своя портфейл никога празен. Стремете се винаги да оставяте банкноти в него, за да може да привлечете богатството. Освен това, е важно да държите само четен брой монети или банкноти. Избягвайте нечетния брой, защото той символизира бедността.

Вижте още техники за привличане на пари!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest