sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Места в дома с отрицателна енергия

Места в дома с отрицателна енергия

Места в дома с отрицателна енергия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Домът е като храм за всяко семейство. В него се поместват всички най-съкровени емоции и се опазват от влиянията на живота отвън. Затова е от изключително значение това свещено пространство да бъде носител на положителна енергия.

Важно е обаче да знаете, че съществуват определени места в него, които могат да предизвикват негативна енергия. За да се радвате на спокойствие и хармония, то е добре да им обърнете внимание и по възможност да ги премахнете от очертанията на жилището. Ето кои са местата с отрицателна енергия в дома:

- Таван. Според вярванията на фън шуй, таванът може да предава негативни мисли и емоции. По-специално това схващане се отнася за неравния таван, който има изпъкналости, течове, изкривявания или пукнатини. Вярва се, че неравномерностите в таван предизвикват отрицателна енергия в дома.

- Врата. Вратата е съществен елемент от всеки дом, но всъщност може да крие тайнствена страна. Трябва да избягвате разположението на две врати една срещу друга. Счита се, че това ще създаде между тях негативна активност, която да се разпространи из целия дом.

- Осветителни тела. Осветителното тяло е друг предмет, без който интериорът на дома не е завършен. Препоръчително е обаче да избягвате полилеите, които висят точно над вас. Вярва се, че те издърпват вашата положителна енергия и причиняват дискомфорт, изтощение и недоспиване.

Негативна енергия в дома

- Ъгли. Ъглите в дома са друго място, което може да стимулира негативна енергия. Принципът на Фън шуй ги определя още като отровни ъгли, които разрушават финансовото благополучие на дома. За още по-притеснително се смята, ако шкаф с остри ръбове е насочен към коридора. Това предвещава негативна енергия в дома ви.

- Коридор. Коридорите могат да бъдат още една събирателна точка на отрицателна енергия. По-специално това вярване се отнася за дългите коридори, които продължават от входната врата, и продължават из цялото продължение на дома. Такива коридори се считат за пътя на негативната енергия, която безпрепятствено преминава през целия дом. Най-голям отрицателен заряд се натрупва в помещението, което се намира срещу входната врата на жилището.

Вижте и как да защитите дома от негативна енергия!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest