Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любопитно»Какви са мъжете, родени в сряда?

Какви са мъжете, родени в сряда?

характер на мъжете, родени в сряда

Съдбата е съвкупност от обстоятелства и процеси, които определят насоката на нашия живот. До голяма степен нашето бъдеще зависи от енергията, която ние привличаме. Тя се съпровожда от покровителя, който управлява деня, когато сме родени.

Затова се оказва, че денят на раждане при мъжете носи много повече значения от очакваното. Едно от тях е точното време от седмицата, което дава информация за нашия покровител, за нашето бъдеще и силата, която ни управлява.

Мъжете се различават коренно от жените. Затова дори денят на раждане дава различна информация за двата пола, тъй като техните енергии са различни една от друга. Ето какви са мъжете, родени в сряда, и какво могат да очакват за своята съдба:

Сряда е денят от седмицата, който се управлява от силата на планетата Меркурий. Мъжете, родени в сряда, се характеризират като интелигентни, романтични и трупащи опит. Те обичат да имат познания в много сфери, което е индикатор за тяхната висока обща култура.

Друго характерно за тях е, че те са истински консерватори. Уважават зоната си на комфорт и трудно се решават да излязат от нея. Тези мъже определено играят на сигурно и не си падат по рисковите начинания. По-скоро те действат последователно и отговорно.

Обичат да получават всичко в живота си с помощта на труд и усилия, затова те имат конкретни мечти, към които се целят през целия си житейски път. Това е и причината да бъдат успешни.

роден в сряда мъж

Перфектната професия за тях е търговията и сферата на финансите. Те знаят как да извлекат ползите от всяка ситуация и умеят да влияят върху поведението на околните хора.

Тяхната съдба им гарантира успех в кариерното развитие. От друга страна, на тези мъже им е отреден труден семеен живот. Те се оказват твърде сложни за разбиране и затова браковете им обикновено не траят дълго.

В началото да житейския си път тези мъже са твърде концентрирани към своите ангажименти и постигане на желани цели, но след време узряват и започват да се чувстват по-смирени и готови за съжителство.

Затова бъдещето на родените в сряда мъже ще бъде по-благоприятно през втората половина на техния житейски път.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest