sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Как да си отгледаш магически дракон на щастието?

Как да си отгледаш магически дракон на щастието?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k396
Как да си отгледаш магически дракон на щастието?
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Дракон на щастието е практика на хиляди години, която и днес продължава да бъде актуална, макар и динамичният ни свят да се променя непрекъснато. Тя е подходяща за всеки, който има нужда от повече увереност, мотивация и положителна нагласа.

Дракон на щастието всъщност е методът да препрограмиране на съзнанието, който да ни насочи към хубавото и доброто, тъй като в сивото ежедневие често затъваме в негативното. Чувстваме се безпомощни и гневни, губейки връзка с реалността, която може да е и много хубава.

Как да си отгледате сами магически дракон на щастието!

Настанете се удобно у дома, когато сте сами, затворете очи и си представете, че сте на място, което много обичате.

След това визуализирайте пред вас голямо драконово яйце, което се пропуква и от него изскача малко драконче, което няма търпение да си поиграе с вас. Мъничето е палаво, но много дружелюбно. Щом се появи, започва да ви обсипва с ласки и да ви гледа с огромни и щастливи очи, пълни с обич.

Това любвеобилно създание е вашият дракон на щастието. Помнете, че докато общувате с него, той винаги ще ви дава сила и всичко ще е наред. Докато той е около вас, няма от какво да се страхувате.

С всеки изминал ден вашият магически дракон на щастието пораства, помъдрява и се променя.

Но той е все така добър, приветлив и красив. Все така бди над вас и ви вдъхва спокойствие. Когато го повикате в съзнанието си, той винаги ще е там, за да ви даде кураж и да ви накара да се почувствате уютно и на най-неудобното място.

Той се храни от положителните ви мисли и не се вълнува от негативното. Игнорира всичко лошо и живее на други честоти.

Докато драконът е с вас, винаги ще намирате изход и от най-заплетената ситуация. Затова не забравяйте за него. Представяйте си, че той е с вас, докато сте на работа или в личен разговор.

Дракон на щастието

Когато ви е трудно да вземете решение, представете си какво би направил в тази ситуация вашият щастлив, спокоен и уверен дракон, търсещ приключения. Нека той ви води във всеки момент. Представяйте си как лети пред вас, а вие просто го следвате.

Ако ви предстои трудна среща с началника ви, не се притеснявайте. Вашият дракон на щастието ще е до вас и няма от какво да се плашите - просто останете спокойни и се заявете открито без излишни драми.

Когато срещате нови хора, не бъдете стеснителни. Правете същото, което прави и вашият личен дракон - бъдете дружелюбни, приветливи и спонтанни.

Обръщайте се към своя необикновен приятел всяка вечер, преди да заспите, и му споделете за поне едно нещо през деня, за което сте благодарни.

Ако пък нещо не се случва според желанията ви - не изпадайте в паника и униние. Помнете винаги, че вашият дракон има по-добър план за вас и скоро всичко ще се нареди. Просто отворете съзнанието си за чудеса и непредвидени ситуации, и се пуснете по течението. Вашият дракон на щастието си знае работата…

А защо тази техника е токова успешна?

Всъщност магическият дракон е оптимистичната част от всеки от нас. Когато започнем да живеем през нея, спираме да се страхуваме, отваряме се към новости и започваме да се наслаждаваме на живота. Следвайте практиката поне две седмици и ще видите колко различен ще стане светът ви!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest