sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Знаци, че някой ви е направил магия

Знаци, че някой ви е направил магия

Violeta MitevaVioleta Miteva
Новак
2
Знаци, че някой ви е направил магия
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Изведнъж започват да ви се случват неприятности. Губите предмети, хора, работа. Не вярвате в магии и проклятия, но толкова беди ви се струпаха напоследък, че започвате да си задавате въпроси. Звучи ли ви познато? Ако отговорите положително на някои от ситуациите в следващите редове, то може би е време да се замислите. Дали ви е направена магия? Продължете да четете и ще откриете някои отговори...

Намирате необичайни предмети. Оплетени малки вързопчета или необичайно забодени игли. Откривате ги съвсем случайно и то на труднодостъпни места. Не губете самообладание, а намерете начин да ги изгорите или изхвърлите в течаща вода.

Нашествие от насекоми. Малцина ги харесват. А когато са и много - съвсем. Ако забележите тяхно присъствие, което е повече от обичайното, а в същото време това се случва само във вашия дом, помислете каква би била причината за това.

Нямате енергия. Знаете какво е умора, но от известно време се чувствате като без капчица сила, а нищо от ежедневната ви рутина не се е променило. Вземете мерки и се замислете от кога всъщност е това състояние и какво би го причинило. Може някой да ви е направил магия.

Загуба на приятели и близки. Обръщате поглед назад и виждате, че за кратко време приятелският ви кръг се е стеснил, а с голяма част от вашето семейство сте в обтегнати отношения.

Здравословното ви състояние се влошава. Всички изследвания и посещения в лекарският кабинет не водят до резултат, но вие и близките ви виждате, че нещо не е наред. Ако една по-дълга почивка не помогне, това неразположение може да е признак за нечия недобросъвестна намеса.

Потиснатост, депресия и апатия. Ако непрестанно живеете в тези състояния и нищо не може да ви извади от мрежите им, със сигурност е ситуация, върху която трябва да помислите сериозно и да вземете мерки.

Депресия

Губите. Подреденият ви живот стремглаво се променя. Караници, проблеми, стрес. Всичко това ви натоварва без съмнение, за това е добре да потърсите отговори. Особено ако нещата не търпят положителна промяна от дълго време.

Промени в съня и натрапчиви сънища. Ако качеството на вашия сън се промени за повече от няколко месеца и не се повлиява от всички методи, които прилагате, също може да се приеме като знак за направена магия.

Черни мисли. На всеки се случва да му минават негативни мисли през главата, свързани с ежедневието и близките хора. Но когато те станат доминиращи и ви налегне тежка депресия, вече е притеснително и може да е признак за негативно влияние.

Липса на късмет. Ако всяко нещо, с което се захванете води до пълен провал, нещо не е наред. Невинаги имаме щастието нещата ни да се подреждат по най-добрият начин, но буди съмнение провалът да е наш постоянен спътник, особено при добре подготвени дела.

Животните рязко спират да ви харесват. Също може да се приеме като следа за направена магия, че животни, които до скоро са търсили вашите милувка и внимание, изведнъж се настройват срещу вас без видима причина.

Светът е пълен с хора, които не винаги ни мислят доброто. Дори понякога зад привидна приятелска усмивка се крият лоши помисли. Затова, грижете се за себе си и подбирайте внимателно обкръжението, с което общувате и допускате до дома си. Това е една от най-добрите начини за предпазване от магия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest