Ритуали за привличане на късмет и пари
Rituals for Attracting Luck and MoneyRituali za privlačenje sreće i novca
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Ритуали за привличане на късмет и пари

Ритуали за привличане на късмет и пари

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k464
ритуали за привличане на пари
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Позитивното мислене е едно от задължителните условия за привличане на късмет и пари. Но то съвсем не е достатъчно. В следващите редове ще откриете и ритуали, които ще ви гарантират благополучие и успех в различните начинания.

Някои от тях са простички, а за други ще ви трябват символични предмети. За да подействат техниките, задължително условие е да вярвате в тях и да визуализирате.

Ако искате да се радвате на изобилие и благоденствие, винаги дръжте ориз у дома. Според китайските поверия той е символ на плодородието и късмета. Неслучайно се хвърля по време на сватбени тържества и различни празненства.

За хармония, щастие и любов винаги имайте сол в жилището си. Солта защитава от зли духове и поддържа разбирателството в семейството. Всеки месец поръсвайте прага на входната врата с щипка сол, за да пази късметът в къщата ви и да ви защитава от завистници.

Сложете огледало върху входната врата. Това ще ви донесе финансово благополучие, енергия и хъс да сбъдвате целите си.

На добра сполука ще се радвате и ако имате картинка или фигурка на бяла пеперуда в дома.

Според едно старо поверие, за да ви върви в живота, когато пиете чай и кафе, първо трябва да поставите в чашата си бучка бяла захар, а след това да налеете и самата напитка.

ритуали за привличане на късмет

Детелината е известен символ на късмета. Но за да ви донесе успехи, не е задължително тя да е четирилистна. Просто трябва да я носите от дясната си страна.

За да се предпазите от неприятели и да сте успешни на всеки фронт, винаги носете жълъд в джоба на якето си. Дръжте жълъд в ръката си, когато казвате желанията си на глас и си представяйте как се сбъдват.

Ритуали за привличане на късмет и пари включват и някои камъни. Дръжте около себе си кехлибар, който ще ви помогне да осъществите плановете си по-бързо, а за привличане на правилните приятели и подходящ партньор имайте аметист.

За да се радвате на финансово благополучие и успехи в кариерата, носете на лявата си ръка червен конец със седем възелчета.

Ако искате да сте магнит за богатство, винаги дръжте под покривката на кухненската маса някакви банкноти.

За да ви върви винаги с парите, плащайте с дясната ръка, а вземайте банкноти - с лявата. Също така, ако вземате пари назаем, го правете на растяща луна. Заемите си погасявайте - на намаляваща луна.

За привличане на пари и късмет, винаги дръжте само пълни бутилки на масата. Ако празните шишета се задържат на трапезата ви, това ще ви донесе безпаричие, гласи едно старо поверие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest