sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Избери си ангелско число! Узнай какво те очаква

Избери си ангелско число! Узнай какво те очаква

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k460
Избери си ангелско число! Узнай какво те очаква
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Числата, които виждаме в сънищата си или в нашето ежедневие, не са случайни. Чрез тях ангелите, бдящи над нас, ни изпращат специални послания. Разберете какво искат да ви кажат и вашите необикновени закрилници, като си изберете ангелско число от 1 до 15 и проверите по-долу значението му!

1 - Контролирайте мислите и ги насочете в положителна насока. Имате дарбата да материализирате помислите си, затова не допускайте нищо лошо да минава през ума ви. Чрез положителната нагласа скоро пред вас ще се отворят нови възможности.

2 - Не се отказвайте, малко остава да сбъднете мечтите си! Усилията, които положихте, скоро ще ви се отблагодарят богато. Имайте още търпение, защото късметът е на ваша страна.

3 - Сред вас има много хора, на които можете да разчитате - приятели и познати. Не подценявайте тяхната помощ и не се страхувайте да помолите за подкрепа.

4 - Бъдещето ви може и да е неясно в момента, но това не бива да ви тревожи. Ще се появи светлина в тунела. Ако сънувате това ангелско число, имайте повече вяра в собствените си възможности.

5 - Забравете за старите схващания. Очаква ви кардинална промяна. Животът ви ще се преобърне. Ще трябва да промените възгледите си много бързо, за да се адаптирате към новостите.

6 - В момента мислите твърде много за материалното и за това как ще изглеждате в очите на другите. Това ви прави уязвими. Не бива да се вълнувате толкова от чуждото мнение. Помислете за собственото си спокойствие.

Числа

7 - Продължавайте в същата посока! Изглежда, че се справяте брилянтно. Вие сте от малкото хора, които знаят какво искат и как да го постигнат.

8 - Един период от живота ви е към края си. Не мислете повече за миналото, а с надежда погледнете към бъдещето. Една врата ще се затвори, но ще се отворят много други.

9 - Пред вас ще се появи трудност, но тя не бива да ви плаши, а да ви амбицира. Вселената изпитва вашата готовност да се борите за щастието си.

10 - Даден цикъл от живота ви е завършен. Вашето духовно израстване ще ви отведе сред нови хора и ще се заемете с нови мисии.

11 - Не искайте да сте първи във всичко. Работете над хармоничните отношения с околните и по-малко се изтъквайте.

12 - Желанията ви скоро ще се сбъднат, движите се в правилната посока!

13 - От всички ангелски числа, ако ви се присъни това, предстои да срещнете много важни хора в живота си. Помнете, че няма случайни срещи.

14 - Вашите сънища могат да са пророчески в следващите дни - не ги пренебрегвайте!

15 - Ако събитията не ви харесват, сега е моментът за промяна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest